Ανακοίνωση Κατάληψης Πρυτανείας

https://athens.indymedia.org/post/1542138/

από Κατάληψη Πρυτανείας 31/03/2015 4:18 μμ.,

________________________________________

Μετά από επικοινωνία με διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΚΠΑ ενημερωθήκαμε ότι ο πρύτανης Δημόπουλος έχει προβεί σε απόφαση για lock-out του ιδρύματος για αύριο Τετάρτη 01/04 στις 11:00. Παράλληλα, με μια άθλια ανακοίνωσή του καλεί τους καθηγητές, τους διοικητικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου και τους φοιτητές σε αντισυγκέντρωση μπροστά από το κέντρο αγώνα της πρυτανείας με πρόφαση την «εύρυθμη» λειτουργία του ιδρύματος και τη δήθεν αρνητική εικόνα που παράγει το εγχείρημα αγώνα της κατειλημμένης πρυτανείας. Ουσιαστικά οι πρυτανικές αρχές επαναφέρουν και νομιμοποιούν την απειλή της αστυνομικής επέμβασης με σκοπό την τρομοκράτηση των αγωνιζομένων που βρίσκονται στο πλάι των κρατουμένων απεργών πείνας.

Καλούμε όλο τον κόσμο του αγώνα και το κίνημα αλληλεγγύης σε εγρήγορση, απέναντι στις απειλές εισαγγελέων, μπάτσων, πρυτανικών αρχών και των πολιτικών τους προϊσταμένων.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη συνέλευση στις 18:00 στο κέντρο αγώνα της Πρυτανείας όπου θα παρέμβουν τηλεφωνικά και κρατούμενοι απεργοί πείνας.

Κατάληψη Πρυτανείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *