Ελλάδα: Νέο γράμμα των συντρόφων – απεργών πείνας Δαμιανού Μπολάνο και Μιχάλη Νικολόπουλου από τον Ευαγγελισμό

https://interarma.info/2015/03/29/ellada-2o-gramma-apo-d-bolano-m-nikolopoulo-apo-evaggelismo/

March 29, 2015 at 2:02 pm

Στάλθηκε στο Inter Arma:
27η ημέρα απεργίας πείνας σήμερα και το μυαλό έχει αρχίσει να παίζει παιχνίδια. Αποσύρουμε το βλέμμα μας από τη θέα που προσφέρει το δωμάτιο (κελί πλέον) του 10ου ορόφου του νοσοκομείο Ευαγγελισμού ώστε να μοιραστούμε με τους συντρόφους και τους φίλους κάποιες σκέψεις.
Είμαστε πλέον κουρασμένοι και η εναλλαγή της διάθεσής μας συχνή λόγω του περιβάλλοντος. Το βάρος του σώματος μας έχει μετατραπεί σε ποσοστά πλέον -5%, -10%, -15%, λες και παίζουμε κρυφτό με τον θάνατο. Έχουμε σταματήσει να τους δίνουμε σημασία, έτσι κι αλλιώς μέχρι θανάτου είπαμε όταν αγκαλιαστήκαμε παίρνοντας αυτή την απόφαση και έτσι θα γίνει! Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Ακόμα και τώρα που η κατάστασή μα θεωρείται κρίσιμη ούτε δευτερόλεπτο δεν σκεφτήκαμε ότι ‘’ξέρεις κάτι πονάω εδώ, εδώ κι εδώ, κι άρχισα να ανησυχώ’’. Οι σκέψεις μας βρίσκονται συνεχώς με τους συντρόφους μας που χορεύουνε μαζί μας, με τον Παναγιώτη, την Όλγα, τον Χάρη, τον Μάκη, τον Γιώργο Π., τον Θεόφιλο, τον Γιώργο Ν., τον Χρήστο και την Αγγελική καθώς και την μάνα και την σύζυγο που τα γουρούνια της αντιτρομοκρατικής και των δικαστικών αρχών ταλαιπωρούν παίρνοντας εκδίκηση για τις δράσεις και τις διαθέσεις μας. Η ευθύνη για αυτή την επίθεση που δεχόμαστε έχει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και ξεκινάει από τους εξημερωμένους πολιτικάντηδες της κυβέρνησης, συνεχίζει στο υπουργείο δικαιοσύνης και φτάνει ως τις δικαστικές αρχές που κωλυσιεργούν εσκεμμένα την εκδίκαση της προσφυγής ώστε να μας εξαντλήσουν όσο πάει. Με λίγα λόγια κάποιοι από τους εχθρούς μας!
Πόσο ειρωνικό άνθρωποί που αγαπάνε τόσο πολύ τη ζωή και τη ζούνε με όλη της την ένταση να παίρνουν την αυτοεγκλωβιστική απόφαση να σιγοκαίνε σαν κεριά διακινδυνεύοντας να την χάσουν!
Πόσο όμορφο είναι μετά από τόσα χρόνια τριβής και κακουχιών να πεθαίνουμε ακόμα ο ένας για τον άλλον σφραγίζοντας την απόφασή μας με αγκαλιά.
Οι κακουχίες δεν μας λυγίζουν!
Αγκαλιά με τον θάνατο!!
Μιχάλης Νικολοπουλος
Δαμιανός Μπολάνο
μέλη της Σ.Π.Φ. FAI/IRF
νοσοκομείο Ευαγγελισμός 28/3/2015
υγ1) Στέλνουμε επίσης τους χαιρετισμούς και τη στήριξή μας σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους απεργούς πείνας που πολεμάνε για την άμεση κατάργηση:
– των τρομονόμων (αρ.187 κ 187Α)
– του κουκουλονόμο
– τις φυλακές τύπου Γ΄
– τη χρήση δειγμάτων DNA που εμπεριέχουν μείγμα γενετικού υλικού άνω των δύο ατόμων και τέλος την αποφυλάκιση του Σ. Ξηρού, το ποσοστό αναπηρίας του οποίου έχει φτάσει το 93%
υγ2) Την αγάπη μας στους γιατρούς Λίνα Βεργοπούλου, Δημήτρη Σακκά, Όλγα Κοσμοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *