Κάλεσμα στην Πρυτανεία – Τετάρτη 10:30 π.μ.

https://athens.indymedia.org/post/1542163/

από προτωβουλία απο φοιτητικά στέκια 31/03/2015 5:31 μμ.,

________________________________________
Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΕΚΠΑ καλεί αυριο Τετάρτη σε αντι-συγκέντρωση μπροστά στο κέντρο αγώνα της κατειλημμένης Πρυτανείας.
Οι πρυτανικές αρχές που σχεδόν ένα χρόνο τώρα αδιαφορούν παντελώς για τα ζητήματα του ιδρύματος – απολύσεις, εργολαβίες, καθαριότητα – ξαφνικά εμφανίζονται τιμητές της” ακαδημαικής ομαλότητας”.
Δεν αρκούνται απλά στην καλλιέργια κοινωνικού κανιβαλισμού, αλλά τον εκβιάζουν επιβάλλοντας lock out την ώρα της αντι-συγκέντρωσης που καλούν, κατ’ αντιστοιχία των υποχρεωτικών “απεργιών” και συγκεντρώσεων υπέρ της Eldorado Gold στην Χαλκιδική.
Απέναντι σε αυτή την μεθόδευση θα συναντήσουν το σύνολο του κόσμου του αγώνα, που αντιλαμβάνεται πολύ καλά οτι τα αίτηματα των απεργών πείνας ενάντια στους τρομονόμους και το ευρύτερο κατασταλτικό νομικό οπλοστάσιο είναι αιτήματα όλων των αγωνιζόμενων ανθρώπων.
Απέναντι στην αποσιώπηση και την χάλκευση των αιτημάτων των απεργών από τα media , απέναντι στις κατασταλτικές μεθοδεύσης νέου τύπου – υγειονομική ζώνη/αποκλεισμός της κατ.Πρυτανείας, συλλήψεις για μοίρασμα κειμένων (!!) – κάθε αγωνιζόμενος οφείλει να πάρει θέση μάχης.

Ενάντια στον κοινωνικο κανιβαλισμό, αδιαπραγμάτευτα στο πλευρό των φυλακισμένων απεργών πείνας ! Ο αγώνας τους είναι και δικός μας ! Συγκέντρωση Τετάρτη 10:30 π.μ. – Προπύλαια
πρωτοβουλία από φοιτητικά στέκια σχολών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *