Κείμενο του αναρχομηδενιστή Σπύρου Μάνδυλα με αφορμή τον προσδιορισμό εξέτασης της αίτησης του

https://athens.indymedia.org/post/1543547/

από @ 29/04/2015 11:33 μμ.,
________________________________________
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΝΔΥΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

Την Δευτέρα 4 Μαίου στις 9 π.μ δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα 355, η αίτηση μου που αφορά την αφαίρεση του περιοριστικού όρου της εγγύησης, που με κρατάει φυλακισμένο.

Σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου, βρίσκομαι στην 47η ημέρα απεργίας πείνας και έχω χάσει περίπου 20 κιλά, απώλεια βάρους που αντιστοιχεί στο 25% του αρχικού μου σωματικού βάρους. Η πίεση, το ζάχαρο και οι σφυγμοί μου είναι πλέον σε οριακό επίπεδο ενώ έχω παρουσιάσει 2 λιποθυμικά επεισόδια, έντονες κοιλιακές διαταραχές με απώλεια των φυσικών ηλεκτρολυτών του οργανισμού, καθώς και προβλήματα με το ήπαρ μου. Στην προτροπή του γιατρού, που με παρακολουθεί, να λαμβάνω ηλεκτρολύτες, έχω αρνηθεί την χορήγηση τους. Επίσης, από την πρώτη ημέρα της εισαγωγής μου στο “Τζάνειο” νοσοκομείο, έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δεχθώ ορό ακόμα κι αν πέσω σε κώμα. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχουν καμία ευθύνη.

Την ημέρα που θα εξετάζεται η αίτηση μου θα βρίσκομαι στην 52η ημέρα απεργίας πείνας. Η μόνη απόφαση που θα δεχτώ είναι να διαγραφεί πλήρως ο περιοριστικός όρος της εγγύησης, που με κρατάει φυλακισμένο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Σπύρος Μάνδυλας,
μέλος της συνέλευσης του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ,
Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 Αθήνα,
Τζάνειο νοσοκομείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *