Ελεύθερος ο Σίμος Σεϊσίδης

https://athens.indymedia.org/post/1544145/

Η παρακάτω εξέλιξη δικαιώνει απόλυτα το περιεχόμενο της προηγούμενης ανακοίνωσης (του δικηγόρου του), αποδεικνύει τη βασιμότητα των αιτημάτων του Σεϊσίδη και αφήνει για άλλη μια φορά έκθετους τους μηχανισμούς στοχοποίησής του. </P><p> Πάει τελικά… στράφι άλλη μια τρανταχτή «υπόθεση τρομοκρατίας» και ληστών με τα μαύρα και άλλα δημοσιογραφικά σενάρια που φυσικά κανείς δεν θα μπει στον κόπο να ανασκευάσει.
________________________________________
Δηλαδή τι, το τηλεοπτικό κοινό δεν θα ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία των ληστών με τα μάυρα, δεν έχει σίκουελ η κωμικοτραγωδία που γυρίζει η αντιΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και λανσάρει σε όλα τα μέσα; Τι θα λένε στην Εσπρέσο αύριο; Πρώτη φορά αριστερά και το μαγαζάκι δουλεύει υπερωρίες, έτσι σύντροφοι; Ακόμα να σβηστούν οι φάκελοι ή να ανοιχτούν όλοι, και να ξεκινήσει η “αποχουντοποίηση” που έμμεσα υποσχόσασταν; Γιατί χούντα φωνάζατε τα τελευταία χρόνια. Δικάζετε εσείς τώρα την ΧΑ και στα βιβλία δεν έχετε βρει ποιοί τους προσέλαβαν και τους έβαλαν υπηρεσία; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΌ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ; http://www.efsyn.gr/arthro/eleytheros-o-simos-seisidis 12.05.2015, 06:24 Αντα Ψαρρά Μια είδηση που δεν έπαιξε ούτε στα κανάλια ούτε πολύ περισσότερο θα φιλοξενηθεί σε κυριακάτικα ρεπορτάζ είναι αυτή της διακοπής της παράλογης σύλληψης και κράτησης του Σίμου Σεϊσίδη. Οπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Κώστας Παπαδάκης, ο Σ. Σεϊσίδης προσήχθη χθες στην Εισαγγελία Εφετών για την εκτέλεση της απόφασης με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών και ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος εκκρεμούσε ο χρηματικός διακανονισμός της εξαγοράς του υπολοίπου της ποινής του.
Οπως αναλυτικά γράφαμε χθες στην «Εφ.Συν.», το πρόβλημα ήταν να υπολογιστεί ο συνολικός χρόνος προφυλάκισης και φυλάκισης ώστε να μειωθεί το οφειλόμενο ποσό. Τελικά ο χρόνος προσμετρήθηκε συνολικά και αφού εξαγοράστηκε το υπόλοιπο, αφέθηκε ελεύθερος.
Ο συνήγορός του αναφέρει, τέλος, ότι «η παραπάνω εξέλιξη δικαιώνει απόλυτα το περιεχόμενο της προηγούμενης ανακοίνωσης, αποδεικνύει τη βασιμότητα των αιτημάτων του Σεϊσίδη και αφήνει για άλλη μια φορά έκθετους τους μηχανισμούς στοχοποίησής του».
Πάει τελικά… στράφι άλλη μια τρανταχτή «υπόθεση τρομοκρατίας» και ληστών με τα μαύρα και άλλα δημοσιογραφικά σενάρια που φυσικά κανείς δεν θα μπει στον κόπο να ανασκευάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *