Αναφορικά με τον απολογισμό της κατάληψης της Νομικής

https://athens.indymedia.org/post/1545593/◩
Αναφορικά με τον απολογισμό της κατάληψης της Νομικής

από Athens IMC 15/06/2015 11:46 μμ.,
Αντιπληροφόρηση
Με αφορμή το απολογιστικό κείμενο της Κατάληψης της Νομικής, το Athens Indymedia θα ήθελε να δημοσιοποιήσει την προσθήκη του για την βελτίωση και εξέλιξη των κοινών μας αγώνων.
________________________________________
Με αφορμή το απολογιστικό κείμενο της Κατάληψης της Νομικής, το Athens Indymedia θα ήθελε να επισημάνει ότι οι ανακοινώσεις της κατάληψης της Νομικής δημοσιοποιούνταν κατά την διάρκεια της κατάληψης και είναι οι παρακάτω.

athens.indymedia.org/post/1540964
athens.indymedia.org/post/1540976
athens.indymedia.org/post/1541103
athens.indymedia.org/post/1541115
athens.indymedia.org/post/1541172
athens.indymedia.org/post/1541256
athens.indymedia.org/post/1541258
athens.indymedia.org/post/1541265
Επίσης κρυμμένα αναρτήθηκαν τα παρακάτω και ο λόγος που η ΔΟ του Athens IMC έκρυψε τα εν λόγω είναι διότι είχαν δημοσιευτεί πολλές φορές και επέλεξε, όπως είναι φυσικό, να “φαίνεται” μόνο 1, κρίνοντας ότι δεν έδιναν περαιτέρω ενημέρωση ενώ παράλληλα δεν είναι εφικτό να ανεβαίνουν μαζικά δημοσιεύσεις στα τοπικά νέα με ίδιο θέμα.

https://athens.indymedia.org/hidden/1541259/
https://athens.indymedia.org/hidden/1541260/
https://athens.indymedia.org/hidden/1541264/
https://athens.indymedia.org/hidden/1541257/

Τα link των ενημερώσεων συμπεριλαμβάνονται στην απάντηση της ΔΟ για την αποφυγή παρερμήνευσης του κειμένου απολογισμού της κατάληψης της Νομικής καθώς επίσης διότι η διαδικασία του απολογισμού είναι εξαιρετικά επιμορφωτική και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να γίνεται όσο πιο σφαιρικά είναι εφικτό.
Επίσης, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι το Athens Indymedia έχει πλέον τις υποδομές για την παροχή πρόσβασης στην άμεση ενημέρωση από τους ίδιους του χρήστες χωρίς την διαμεσολάβηση της ΔΟ κάτι το οποίο βρίσκουμε σημαντικό να επισημανθεί, εφόσον η κατάληψη της Νομικής είχε αυτή την δυνατότητα κατά την διάρκεια της, η οποία από ότι φάνηκε εκμεταλλεύτηκε μερικώς.
Τέλος, το γεγονός ότι μετά από την λήξη της κατάληψης της Νομικής δεν υπήρχε καμία σχετική ενημέρωση είναι ένα ζήτημα το οποίο αφενός προκάλεσε άγνοια και σύγχυση στο σύνολο του κινήματος, αφετέρου δημιούργησε ερωτηματικά στην διαχειριστική ομάδα του Athens IMC καθώς η προσπάθεια του εγχειρήματος της αντιπληροφόρησης αλλά και η προσπάθεια μας για την νέα λειτουργία του μέσου δεν απέδωσε τους καρπούς που αναμέναμε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Στόχος μας δεν είναι η υπεράσπιση μας αλλά η προσθήκη μας για την βελτίωση και εξέλιξη των κοινών μας αγώνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *