ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ 10 ΜΑΡΤΗ 2010 – 2016

https://athens.indymedia.org/post/1556479/

Ο Λάμπρος Φούντας ζει μέσα στην καρδιά του κάθε αγωνιστή

από vogliamo tutto e per tutti. 10/03/2016 4:27 μμ.

DSC_0041
Στις 10 Μαρτίου 2010 ο αναρχικός Λάμπρος Φούντας, μέλος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, έπεσε μαχόμενος σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη σε απόπειρα απαλλοτρίωσης αυτοκινήτου, το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε ενέργεια της οργάνωσης Ε.Α.
Στις 10 Μαρτίου 2010 ο αναρχικός Λάμπρος Φούντας, μέλος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, έπεσε μαχόμενος σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη σε απόπειρα απαλλοτρίωσης αυτοκινήτου, το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε ενέργεια της οργάνωσης Ε.Α..
Ο Λάμπρος Φούντας είναι ένας από εμάς και έδωσε τη ζωή του πολεμώντας για την ελευθερία.
Η δράση του συντρόφου ήταν συνδεδεμένη με τον αγώνα εναντίον της οικονομικής και πολιτικής ελίτ, που με αφορμή την παγκόσμια οικονομική κρίση, θέλει να επιβάλλει στον πλανήτη ένα νέο ολοκληρωτισμό.
Η καλύτερη τιμή για έναν σύντροφο που έχασε τη ζωή του στον αγώνα είναι η συνέχιση του αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση, για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.
αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti.
υ.γ: η ανάρτηση του πανό έγινε σήμερα στην οδό Μπακνανά στην Δάφνη κοντά στο σημείο που ο σύντροφος Λάμπρος Φούντας έπεσε μαχόμενος.

————————————————————————————-

https://athens.indymedia.org/post/1556484

Λάμπρος Φούντας ΠΑΡΩΝ
από Α-Α 10/03/2016 5:57 μμ.

Η καλύτερη απόδοση τιμής σε ένα σύντροφο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα, είναι η συνέχιση του ίδιου του αγώνα για τον οποίο έπεσε πολεμώντας.
________________________________________

Απόσπασμα από την ανάληψη ευθύνης από το κομάντο Λάμπρος Φούντας –Επαναστατικός Αγώνας για την βομβιστική επίθεση στις 10 Απρίλιου του 2014 εναντίον της Διεύθυνσης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδας στην οδό Αμερικής, όπου στεγάζεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα Ουές Μακ Γκρου.
“Η επίθεση εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας αφιερώνεται στον αναρχικό σύντροφο Λάμπρο Φούντα, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα που σκοτώθηκε σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Δάφνη στις 10 Μαρτίου 2010 κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικής ενέργειας της οργάνωσης. Ο σύντροφος έχασε τη ζωή του σε απόπειρα απαλλοτρίωσης αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιόταν σε ενέργεια του Επαναστατικού Αγώνα στα πλαίσια της στρατηγικής της οργάνωσης εκείνης της περιόδου-περίοδο έναρξης της οικονομικής κρίσης. H στρατηγική αυτή αποσκοπούσε στο να χτυπηθούν και να σαμποταριστούν δομές, θεσμοί και πρόσωπα με κεντρικό ρόλο στη μεγαλύτερη ιστορικά αντιλαϊκή επίθεση που επρόκειτο να διεξαχθεί με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου τον Μάιο του 2010. Ο Λάμπρος Φούντας αγωνίστηκε και έδωσε την ζωή του για να μην περάσει η σύγχρονη χούντα της οικονομικής και πολιτικής ελίτ, η χούντα της τρόικας -του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ. Αγωνίστηκε και έδωσε την ζωή του για να μην περάσει η σύγχρονη χούντα του κεφαλαίου και του κράτους. Για να μην περάσει ο νέος ολοκληρωτισμός που επιβάλλεται σε όλο τον πλανήτη με αφορμή την παγκόσμια οικονομική κρίση. Ο Λάμπρος Φούντας έδωσε την ζωή του πολεμώντας για να γίνει η κρίση ευκαιρία για την κοινωνική Επανάσταση. Η επίθεση εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας αποτελεί ως ένα βαθμό την συνέχιση της στρατηγικής εκείνης με τις επιθέσεις εναντίον της Citibank, της Eurobankκαι του χρηματιστηρίου. Προς τιμήν λοιπόν, του συντρόφου, η ενέργεια εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας έχει την υπογραφή Κομάντο Λάμπρος Φούντας. Γιατί η καλύτερη απόδοση τιμής σε ένα σύντροφο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα, είναι η συνέχιση του ίδιου του αγώνα για τον οποίο έπεσε πολεμώντας. Και αυτός ο αγώνας δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει άλλη κατεύθυνση παρά μόνο την ανατροπή του καπιταλισμού και του κράτους, την κοινωνική Επανάσταση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *