Λίγα λόγια για την στάση του συντρόφου Φώτη Τζιώτζη

https://athens.indymedia.org/post/1557093/

από @ 25/03/2016 3:50 μμ.

Ο σύντροφος Φώτης Τζιώτζης αρνήθηκε να απολογηθεί στο δικαστήριο απορρίπτοντας με κάθε τρόπο το σύστημα εξουσίας και ρουφιανιάς που δομεί όλο αυτό το στημένο τσίρκο στο οποίο τον έχουν εμπλέξει. Δήλωσε ξεκάθαρα την αναρχική του ταυτότητα και τόνισε πως εμφανίστηκε μόνο για τον λόγο της στενής του φιλίας που τον συνδέει με τον Παναγιώτη Μιχαλάκογλου και για την Ε.Κ. καθώς και τα άλλα τρία άγνωστα παιδιά από την υπόθεση και όχι γιατί θέλει. Δεν θα χαράμιζε ούτε λεπτό απολογούμενος σε ενόχους και προδότες γιατί αυτοί είναι τα πιόνια των ανώτερων μπάτσων, γιατί οι ποινές είναι έτοιμες και προαποφασισμένες από την αστυνομία, γιατί του είναι αδιάφορη και γελοία η δικαιοσύνη τους.

Επιτέθηκε λεκτικά στους δικαστές λέγοντας πως οι κακοί και επικίνδυνοι από τους οποίους χρειάζεται η πολιτεία προστασία είναι οι ίδιοι και όχι οι σύντροφοί μας και έδειξε πως τρέχουν να δικάσουν γιατί θέλουν να γίνει η δίκη πριν την παρέλευση του 18μήνου του συντρόφου και φίλου Παναγιώτη Μιχαλάκογλου. Βάζοντας μόνο έναν μπάτσο μάρτυρα, ένα σκουπίδι. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που το γλοιώδες απόβρασμα με το όνομα Κούτρας επιχειρεί να καταστρέψει ζωές και αυτό ο σύντροφος το έφερε μπροστά στα μάτια μας αναφέροντας την υπόθεση των συγγενών των μελών της ΣΠΦ όπου και εμπλέκεται ο προαναφερθείς ρουφιάνος. Υποστήριξε τον φίλο και σύντροφο Παναγιώτη Μιχαλάκογλου για τον οποίο είναι υπερήφανος για την στάση που έχει κρατήσει και είπε πως είναι αξιοπρεπής άνθρωπος. Έκανε ξεκάθαρο πως ανάμεσά μας δεν υπάρχουν ρουφιάνοι σε αντίθεση με το δικαστικό και μπατσοκρατούμενο σύμπλεγμα. Ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για τον οπλισμό χωρίς να γνωρίζει κανείς άλλος για αυτό καθώς και για τον λόγο που τα ήθελε. Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο πατρικό του σπίτι δεν ήταν στον ίδιο χώρο με τα όπλα. Είπε πως θα τα έπαιρνε το πρωί και θα πήγαινε Θεσσαλονίκη και ότι σαφώς δεν αφορά κανέναν η συνέχεια των κινήσεών του. Πήρε πάνω του την πλαστή ταυτότητα με την φωτογραφία του, που βρέθηκε σε πράγματα της πρώην κοπέλας του και κατέδειξε ότι ο λόγος δίωξής της είναι καθαρά εκδικητικός. Τέλος ανέφερε ότι τα υπόλοιπα τρία άτομα της υπόθεσης δεν τα γνωρίζει καθόλου.

Ο σύντροφος δήλωσε τα εξής:
Όλο αυτό το πανηγύρι είναι στημένο από τα καθάρματα της αντιτρομοκρατικής. Η Αναρχία είναι επικίνδυνη και καλά κάνετε και την φοβάστε όσοι στρέφεστε εναντίον της. Πιστεύω και ελπίζω στην δικιά μας μέρα που θα μπουν τα πράματα στην σωστή τους θέση. Την ημέρα της νίκης που θα τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι και θα καταστραφεί το υπάρχον.
Ζήτω η Αναρχία

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *