Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη δικαστική αίθουσα φυλακών Κορυδαλλού

https://athens.indymedia.org/post/1559833/

από Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές 06/06/2016 11:23 πμ.

Τρίτη 7 Ιούνη, 09:00, Δικαστική αίθουσα φυλακών Κορυδαλλού

Η Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές καλεί συγκέντρωση την Τρίτη στις 09:00, στη δικαστική αίθουσα φυλακών Κορυδαλλού για τη συνέχιση της δίκης για το σχέδιο απόδρασης της Σ.Π.Φ.

Η παρουσία μας και στις δικαστικές αίθουσες δίπλα στους συντρόφους μας είναι αναγκαία καθώς επιχειρείται η δημιουργία μιας «υγειονομικής ζώνης» απομόνωσης γύρω από τους ένοπλους αντάρτες. Στην προμετωπίδα αυτής της επίθεσης βρίσκονται μια σειρά εντεταλμένων δικαστικών, οι οποίοι διατίθενται να υπερβούν οποιαδήποτε εναπομείναντα προσχήματα του «νομικού πολιτισμού», που οι ίδιοι υπηρετούν. Πειθήνια όργανα της αντιτρομοκρατικής και τις εκάστοτε εξουσίας επιχειρούν να δικάσουν χωρίς την παρουσία των κατηγορουμένων, συνηγόρων, δημοσιογράφων παίρνοντας μέτρα περιορισμού της «δημόσιας δίκης», αποβάλλοντας ακόμα και το ακροατήριο και λειτουργώντας ενισχυτικά σε μια σειρά ειδικών μέτρων, όπως η παρακράτηση ταυτοτήτων, η απαγόρευση μαγνητοφωνήσεων, η διεξαγωγή δικών εντός του Κορυδαλλού. Όλα τα παραπάνω συντελούν στην νέα διαχείριση των πολιτικών δικών και την προσπάθεια διεξαγωγής δικών express σε καθεστώς πλήρης απομόνωσης.

Διαπιστώσεις που αποδεικνύουν την πολιτική βαρύτητα των ίδιων των δικών ως ένα πεδίο όξυνσης του αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο.

Κανένας σύντροφος μόνος στα χέρια του κράτους

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *