Η.Π.Α.: Δήλωση του αναρχικού κρατούμενου Jeremy Hammond για την 11η Ιουνίου

http://mpalothia.net/p-dilosi-tou-anarchikou-kratoumenou-jeremy-hammond-gia-tin-11i-iouniou/

10 Ιουνίου 2016 in mpalothia –

jh

Δήλωση για την 11η Ιουνίου από τον Jeremy Hammond*

Επαναστατικοί χαιρετισμοί για αυτή την 11η Ιουνίου!

Αλληλεγγύη με όλους τους μαχητές της γης και τους αναρχικούς πίσω απ’ τα κάγκελα!

Είμαστε ενάντια σε ένα σύστημα εξουσίας και κέρδους, ένα σύστημα που καταστρέφει τον πλανήτη και οδηγεί τον κόσμο στη φτώχεια και τον εγκλεισμό. Πολλοί από μας που αντεπιτεθήκαμε, βρεθήκαμε στο στόχαστρο μιας εκτεταμένης έρευνας από τις υπηρεσίες αντικατασκοπείας που χρησιμοποιεί χαλκευμένες κατηγορίες «τρομοκρατίας» και παγίδευσης από ρουφιάνους για να μας βάλουν στη φυλακή για χρόνια. Υπάρχουν πολλά μαθήματα που μπορούμε να λάβουμε υπόψιν μας από κάθε υπόθεση προτού προβούμε σε μελλοντικά σχέδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην αφήσουμε τις φαινομενικά ακατανίκητες δυνάμεις της κυριαρχίας να μας τρομοκρατήσουν και να μας οδηγήσουν στην αδράνεια και την παθητικότητα. Ακόμα και όσοι από μας κάνουμε φυλακή, το ξέρετε ότι συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε στο κατεστημένο και μας δίνει δύναμη και έμπνευση να ακούμε για τις δράσεις σας στους δρόμους, να ακούμε για συνεχόμενα καλέσματα- όπως αυτό για τον αγώνα να σταματήσει η υπηρεσία φυλακών από το να χτίσουν μια νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας στη κομητεία Letcher, στο Kentucky, στη μέση μιας περιοχής επεξεργασίας άνθρακα που θα αφαιρέσει μια βουνοκορφή. Αυτή είναι μια ευκαιρία που τονίζει τις συνδέσεις μεταξύ του βιομηχανικού συγκροτήματος φυλακών και την εκμετάλλευση της γης από καπιταλιστές που πλουτίζουν, η οποία μπορεί να κερδηθεί.

Αλλά για να επιτύχουμε, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας το πλήρες εύρος των τακτικών που υπάρχουν. Τα πάντα, από την οργάνωση συζητήσεων και την αποστολή βιβλίων σε φυλακισμένους, από τις δικαστικές αγωγές σε πορείες διαμαρτυρίας, σε  hacking ιστοσελίδων και σαμποτάζ υποδομών. Κάθε πράξη ανυπακοής μετράει, ακόμα κι αν δε δούμε άμεσα τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας, διότι ακόμα και τα μικρά κυματάκια μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα κύματα. Οι τοπικές δράσεις έχουν παγκόσμιες συνέπειες. Διαδίδουμε τους σπόρους της επανάστασης, που μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα και ελεύθερα. Μέχρι υπερκαλύψουμε και να ανατρέψουμε αυτό το σύστημα μια και καλή!

Για την επανάσταση!

Jeremy
(A)

*ΣτΜ: ο Jeremy Hammond είναι ένας πολιτικός ακτιβιστής και hacker από το Chicago. Το Νοέμβριο του 2013 καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης γιατί χάκαρε την ιδιωτική εταιρία κατασκοπείας Stratfor και διέρρευσε τις πληροφορίες(περίπου 5 εκατομμύρια κρυφά e–mails) στο WikiLeaks. Ο Jeremy Hammond είχε συλληφθεί πολλάκις στο παρελθόν σε διάφορες πορείες, όπως σε μια αντιναζιστική συγκέντρωση, σε ένα Gay Pride λόγω του ότι συγκρούστηκε με κάποιους ομοφοβικούς που βρέθηκαν εκεί, αλλά και για το κάψιμο σημαίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Πολλοί λένε ότι ο Jeremy είναι ο «αληθινός» Snowden μιας και δεν έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην υπόθεση του.

Μεταφραστικό Εγχείρημα Ραδιοφραγμάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *