Ενημέρωση για το εφετείο των αναρχικών Ναξάκη-Σαραφούδη [συνεδρίαση 11/10]

https://athens.indymedia.org/post/1563861/

 από αλληλέγγυοι/ες 12/10/2016 10:46 μμ.

Στην συνεδρίαση στις 11/10 για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της ληστείας τράπεζας στο Πυγετό Λάρισας, κατέθεσαν το στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής Χαρδαλιάς καθώς και μάρτυρες υπεράσπισης του συντρόφου Γ.Σαραφούδη. 

Ο Χαρδαλιάς δεν είχε να πει κάτι για τους αναρχικούς Σαραφούδη και Ναξάκη, και ούτε κατέδειξε κάποιο στοιχείο σύνδεσης των δυο συντρόφων με τα κρησφύγετα και την δράση της οργάνωσης για την οποία κατηγορούνται. Οι μάρτυρες υπέρασπισης μίλησαν για τον σύντροφο Γρηγόρη, την γνωριμία τους, τη σχέση που τους συνδέει και απάντησαν στις ερωτήσεις της έδρας.  

Οι αρχικές τους ποινές σε αυτό το δικαστήριο ήταν 16 χρόνια έκαστος. Οι σύντροφοι Γ.Σαραφούδης και Γ.Ναξάκης συνελήφθησαν στις 30 Απριλίου 2013 στην περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας, μαζί με τους τότε καταζητούμενους Α.Ντάλιο και Φ.Χαρίση. Ο Γρηγόρης έχει καταδικάστει σε 8 χρόνια φυλάκισης, επίσης, για ληστεία τράπεζας στον Φιλώτα. Η επόμενη συνεδρίαση είναι στις 24/10 στην αίθουσα Δ120Γ στις 9:00, ημέρα κατά την οποία θα γίνει η απολογία του αναρχικού Γ.Σαραφούδη.    

Συγκέντρωση αλληλεγγύης 24/10-9:00-Δ120Γ(εφετείο Λουκάρεως)

Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά

Δίπλα στους αιχμάλωτους συντρόφους μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *