[Θεσσαλονίκη] Παρέμβαση αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους έγκλειστους των ΗΠΑ

https://athens.indymedia.org/post/1563442/

%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7από @α/α 01/10/2016 4:05 μμ.

[Θεσσαλονίκη] Παρέμβαση αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους έγκλειστους των ΗΠΑ

Από τις 9 Σεπτέμβρη, 24 χιλιάδες κρατούμενοι σε 29 φυλακές των ΗΠΑ αγωνίζονται ενάντια στο καθεστώς της καταναγκαστικής εργασίας. Ένα καθεστώς που τους επιβάλλεται από το κράτος και τις πολυεθνικές εταιρείες (Dell, Victoria Secret, Microsoft, Starbucks λίγες μόνο από αυτές) μετατρέποντας τους σε σκλάβους για την αύξηση των κερδών τους.

Οι κρατούμενοι, από μεριάς τους, αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος προχωρώντας σε δυναμικές κινητοποιήσεις, εξεγέρσεις, απεργίες διαρκείας και απεργίες πείνας.

Από πλευράς μας, δε θα μπορούσαμε παρά να σταθούμε δίπλα στον αγώνα τους ”ενάντια στη σκλαβιά”, αφού για εμάς ο δρόμος προς την ελευθερία δε μπορεί, παρά να περάσεις πάνω από τα συντρίμμια κάθε μορφής εγκελισμού.

Την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη, σύντροφοι και συντρόφισσες κάναμε παρέμβαση με πανό, τρικάκια και στένσιλ στο εμπορικό κέντρο Odeon, στο οποίο στεγάζεται το αμερικάνικο προξενείο.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 22 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

 

Αναρχικοί – αναρχικές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *