ΠΑΡΤΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Οικονομικός απολογισμός από το πάρτι της Συνέλευσης Αλληλεγγύης

Οικονομικός απολογισμός από το πάρτι της Συνέλευσης Αλληλεγγύης

Οικονομικός απολογισμός από το πάρτι της Συνέλευσης Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Στις 2 Δεκεμβρίου η Συνέλευσης Αλληλεγγύης οργάνωσε πάρτι στη Νομική Σχολή για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των 22 συλληφθέντων στην κατάληψη που πραγματοποιήθηκε στην Ελληνοαμερικάνικη ένωση στις 26 Σεπτέμβρη ως κίνηση αλληλεγγύης στον «αγώνα ενάντια στη σκλαβιά» των κρατουμένων στις φυλακές των ΗΠΑ.
Κάνουμε δημόσιο οικονομικό απολογισμό επειδή θεωρούμε ότι τέτοιες κινήσεις πρέπει να απολογίζονται δημόσια ώστε να υπάρχει εικόνα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Πιο συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια όλοι είμαστε μάρτυρες σε καταστάσεις που είναι σε μεγάλο βαθμό προβληματικές, όπως να οργανώνονται πάρτι –  live – ρεμπέτικά καφενεία κλπ. και σε αρκετές περιπτώσεις ο λόγος που αυτά γίνονται να περιορίζεται σε μια γενική αιτιολόγηση του τύπου «πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για διωκόμενους συντρόφους» ή «οικονομικής ενίσχυσης σε πολιτικούς κρατούμενους» χωρίς να αναφέρεται σε ποια υπόθεση είναι διωκόμενοι οι σύντροφοι ή για ποιους πολιτικούς κρατούμενους είναι η οικονομική ενίσχυση δημιουργώντας έτσι μία θολή εικόνα που πολλές φορές μπορεί να συνοδεύεται και από κακοπροαίρετους ψιθύρους.
Κινήσεις τέτοιου τύπου οικονομικής ενίσχυσης είναι ως ένα μεγάλο βαθμό «αναγκαίες έσχατες λύσεις». Όμως ακόμα και αυτές θα πρέπει εμείς να τις αντιμετωπίζουμε με όρους προεικόνισης της αντιιεραρχικής κοινωνίας που θέλουμε, γι’ αυτό και οφείλουμε να δίνουμε λόγο στον κόσμο του αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα από το πάρτι καθαρά έσοδα ήταν 1222. Τα δικαστικά έξοδα ήταν 570 το παράβολο και 110 τα έξοδα για την έφεση. Από τα υπόλοιπα που έμειναν καλύφθηκε το χρέος που είχε η συνέλευση από την έκδοση της μπροσούρας «3 μέρες αντίστασης και αλληλεγγύης» το οποίο ανέρχονταν σε 510 ευρώ. Η έκδοση αφορούσε την εκδήλωση που είχε οργανώσει η συνέλευση το Μάρτη του 2015 με τη συμμετοχή ευρωπαίων συντρόφων, καθώς και πολιτικών κρατούμενων από την Ελλάδα.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους,

τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *