ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ

Την Πέμπτη 4/8/2016 οι Μάριος Σεϊσίδης & Κώστας Σακκάς συλλαμβάνονται σε μπλόκο της αστυνομίας στην Σπάρτη μετά από καταδίωξη και πυροβολισμούς χωρίς να φέρουν όπλα ή να προβάλλουν αντίσταση. Οδηγούνται στο Α.Τ. της πόλης, όπου αρνούμενοι να δώσουν στοιχεία και αποτυπώματα, ξυλοκοπούνται άγρια από τους μπάτσους. Ειδοποιείται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οδηγούνται στην Αθήνα. Στη Γ.Α.Δ.Α. οι άντρες της αντιτρομοκρατικής βασανίζουν εκ νέου τους δύο συντρόφους για την απόσπαση αποτυπωμάτων και DNA.

Οι μπάτσοι ως γνήσιοι απόγονοι ταγματασφαλιτών και  μαντρόσκυλα της εξουσίας μίλησαν για “επαγγελματισμό και άριστη επιχειρησιακή οργάνωση, που θωρακίζουν την δημοκρατία και την κοινωνία”, γι΄αυτό συλλαμβάνουν άτομα που δεν προβάλλουν αντίσταση με ρίψη πυροβολισμών σε ευθεία βολή, με κακοποιήσεις και ξυλοδαρμούς σε Α.Τ. και τέλος εξισώνουν συντρόφους και αγωνιστές με “συμμορίες του θανάτου” και “τζιχαντιστές”.

Τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ, σε αγαστή συνεργασία με το κράτος, και τους μπάτσους, επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους έργο: στην «ενοχοποίηση» των συντρόφων μας. Έτσι λοιπόν, αφού είναι αναρχικοί σίγουρα κάποια σχέση έχουν με «τρομοκρατία», κάποια σχέση θα έχουν και με τους «ληστές  του Διστόμου» και τέλος πάντων είναι και αυτό το «επαναστατικό ταμείο» που κάποιοι πρέπει να τροφοδοτούν.

Σε αυτό το ευφάνταστο σενάριο στη 2η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα η εισαγγελέας της έδρας παρουσίασε ένα έγγραφο της αντιτρομοκρατικής προς την εισαγγελία Αθηνών με στόχο τη συσχέτιση και συνένωση ασχέτων μεταξύ τους υποθέσεων, όπως ληστείες τραπεζών που χρονολογούνται από το 2010 ως το 2015 με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές ξεπερνώντας σε φαντασία χολιγουντιανούς σεναριογράφους «μαγείρεψαν»  το σενάριο.

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Νικόπουλος ως πειθήνιο όργανο της αντιτρομοκρατικής πήρε την σκυτάλη για να ολοκληρώσει το  βρώμικο έργο που του ανατέθηκε. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο που να τεκμηριώνει τη συσχέτιση αυτών των υποθέσεων με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα, και με μοναδικό οδηγό τις αλχημείες της αντιτρομοκρατικής, που ισχυρίζεται ότι αφού o Μαζιώτης και ο Πετρακάκος ήταν συγκατηγορούμενοι και εφόσον ο Πετρακάκος καταδικάστηκε ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα τότε όλοι όσοι συσχετίζονται σε διάφορες υποθέσεις, είναι και αυτοί μέλη της οργάνωσης.

Ο Νικόπουλος ξεκίνησε να καλεί σε απολογία όσους του υπέδειξε η «ανώτερη αρχή» δηλ. η αντιτρομοκρατική, έτσι εκτός του Γ. Πετρακάκου την πόρτα του «ειδικού» εφέτη ανακριτή πέρασαν ο σύντροφος Γ. Τσιρώνης, ο Σ. Χριστοδούλου, η Μ. Θεοφίλου και τώρα οι σύντροφοι Μ. Σεϊσίδης και Κ. Σακκάς.

Όλα όσα προαναφέραμε είναι οι πάγιες πρακτικές του κράτους απέναντι στους αντιπάλους του καθεστώτος που συνιστούν απειλή για την πραγμάτωση του «νόμου και της τάξης», συνθήκη αναγκαία σε καιρούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Το κίνημα αλληλεγγύης και το σύνολο του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου καλείται να απαντήσει με όλα τα μέσα, ώστε να αποτελέσει ανάχωμα σε αυτές τις μεθοδεύσεις.

Ως Συνέλευση Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές θεωρούμε ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να δούμε την αλληλεγγύη, όχι από την σκοπιά της δική μας άμυνας απέναντι στην επίθεση του κράτους, αλλά σαν τη δική μας αντεπίθεση που στόχο θα έχει την όξυνση του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση.

 

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ

 

                          Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους

                                            τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *