Ανακοίνωση από συντονιστικο αγώνα κρατουμένων

https://athens.indymedia.org/post/1575796/

από @ 06/07/2017 5:53 μμ.

Ανακοίνωση από συντονιστικο αγώνα κρατουμένων

Σημερα 7/6 δημοσιευτηκε στο μεσο αντιπληροφόρησης athens indymedia κειμενο υπογεγραμμένο απο πρωτοβουλία κρατουμένων της ε πτέρυγας και το οποιο επικαλούμενο την πανελλαδική κινητοποίηση και το συντονιστικό αγώνα των κρατουμένων παιρνει θεση για την μεταφορα η μη του Νίκου Μαζιωτη  στην ε πτερυγα.

 Το προαναφερθέν κειμενο ειναι προιον μυθοπλασιας. Η Ε πτερυγα ΔΕΝ συμμετέχει ουτε και συμμετείχε στην πανελλαδική κινητοποίηση. Ως εκ τουτου δεν συμμετέχουν κρατούμενοι της ε στο συντονιστικό αγώνα των κρατουμένων και δεν νοείται να μιλανε εξ ονοματος του και μάλιστα να επικαλούνται μια κινητοποίηση στην οποια δεν συμμετέχουν. Για αυτους τους λογους σημερα το μεσημερι κρατουμενοι που συμμετεχουμε στο συντονιστικό αγωνα πηγαμε στην ε πτερυγα οπου και ζητηθηκαν εξηγησεις απο τους κρατούμενους εκει. Κανένας δεν ανέλαβε την ευθυνη για το κειμενο αλλα αντιθετα ολοι ανεξαιρέτως αρνηθηκαν οποιαδήποτε σχεση με το περιστατικο.

 Ως συντονιστικό αγωνα ειχαμε χρεος να αποκαταστησουμε την αληθεια απο σεβασμο τοσο προς την κινητοποίηση που διεξαγουμε οσο και προς τους χιλιαδες κρατούμενους που συμμετέχουν σε αυτη. Ο αγωνας των κρατουμένων δεν θα γίνει προιον σπεκουλας ουτε μικροπολιτικης απο κανεναν.

Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων! Μπουρλότο και φωτιά σε όλα τα κελιά!

Συντονιστικό αγώνα κρατουμένων


Υ.Γ ΑΠΟ “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ”: Το Συντονιστικό αγώνα κρατουμένων με αυτό τους το κείμενο απαντάνε σε αυτό το δημόσιο  κείμενο:

https://athens.indymedia.org/post/1575763/

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *