ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ

https://athens.indymedia.org/post/1575870/

08/07/2017 6:34 μμ

Η χυδαιότητα στην προβοκάτσια και την λάσπη δεν έχει όρια και τέλος όταν ξεκινάει η κατρακύλα.

Ένα δημοσίευμα που υπογράφηκε ως «Ενημέρωση απ’τη συντρόφισσα», εννοώντας εμένα, ανέβηκε στις 1.00 τα ξημερώματα στο indymedia και κατέβηκε σήμερα το μεσημέρι.

Προφανώς και καμία σχέση δεν έχω εγώ με όλα αυτά που γράφει και τίποτα δεν ισχύει.

Κάποιοι που μόνο με υπόγειες ίντριγκες και βρώμικους πολέμους ξέρουν να κινούνται, έχουν απολέσει τον έλεγχο του εαυτού τους. Αυτοί που τα γράφουν αυτά καθώς και όλες τις ανώνυμες ύβρεις, αυτοί οι δειλοί που υιοθετούν αυτές τις πρακτικές, μόνο πολιτικά υποκείμενα δεν είναι. Πρόκειται για μεθόδους μαφίας.

Το δημοσίευμα αυτό ήταν πασιφανές απ΄την πρώτη στιγμή που κάποιος θα το έβλεπε ότι είναι ψεύτικο, ότι πρόκειται για προβοκάτσια.  Συνεπώς αυτός ή αυτή που το ανάρτησαν το έκαναν συνειδητά. Έμεινε όλο το βράδυ και όλο το πρωί στις 8 Ιουλίου έως το μεσημέρι χωρίς κανείς να το πειράξει.

 Το γεγονός ότι τελικά κατέβηκε αφού όπως προείπα είναι πασιφανές ακόμη και στον πλέον ανοήμων ότι πρόκειται για προβοκάτσια δεν απαλλάσσει των ευθυνών  του το indymedia που το ανήρτησε.

Αυτός ή αυτή που ανέλαβαν να το αναρτήσουν γνωρίζοντας ότι πρόκειται για προβοκάτσια, αν υποθέσουμε ότι δεν γνωρίζουν οι ίδιοι από πού προέρχεται και ποιος το έγραψε, συμφωνούν με την πρακτική αυτή και με τον στόχο αυτών που το έγραψαν. Έχουν κοινό στόχο: εμένα. Το ίδιο ισχύει και για το επίσης πασιφανές προβοκατόρικο δημοσίευμα, που μιλούσε για την δήθεν απομόνωση του Ν.Μαζιώτη, απ΄την Ε΄Πτέρυγα και που είχε στόχο και τον Νίκο Μαζιώτη και εμένα.

Το indymedia το τελευταίο διάστημα είναι στρατευμένο ανοιχτά στον πόλεμο λάσπης, δυσφήμισης και υπονόμευσης μας αφού δημοσιεύει κάθε βρωμιά εναντίων μας.

Το μέσο αυτό το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ένα εργαλείο μαφιόζικων μεθόδων. Έχει γίνει βόθρος. Και κανένα καθεστωτικό μέσο δεν συγκρίνεται μαζί του.

Ποιος θα το περίμενε ότι θα έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να ζητάμε τον εκδημοκρατισμό και την πολιτική εξυγίανση ενός μέσου του χώρου.

Αυτός ο κατήφορος πρέπει να λάβει τέλος. Γιατί πλέον δεν είναι μέσον αντιπληροφόρησης. Είναι εργαλείο δυσφήμησης του ίδιου του αγώνα ενάντια στην κυριαρχία.

Όσο για το ηχητικό της δίκης στις 30 Ιούνη που πραξικοπηματικά κατέβασαν οι Ρ.Α.Ε, 93,8fm, και αυτή η κίνηση εντάσσεται στην κατεύθυνση στήριξης του πολέμου εναντίων μας.

Με ποιο δικαίωμα αποφασίζει ένα μέσο του χώρου πια δημόσια διαδικασία – όπως είναι μια πολιτική δίκη – θα δημοσιοποιείται και πια όχι ?  

Να ανέβει ξανά το ηχητικό της δίκης της 30ης Ιούνη.

ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *