Συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης στων αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο Σωφρονιστικό Κώδικα

https://athens.indymedia.org/event/71940/

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο Σωφρονιστικό Κώδικα

Ημέρα/Ώρα: 25/11/2017 στις 4 μμ.

Τοποθεσία: Αθήνα / Μοναστηράκι

Στις 16 Οκτωβρίου 2017 τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση ο νέος σωφρονιστικός κώδικας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στις 30/10, ξεκινούν οι διεργασίες στη βουλή με σκοπό την ψήφιση του σε άμεσο χρονικό ορίζοντα. Το νέο σωφρονιστικό έκτρωμα αποτελεί ένα σχέδιο ολοκληρωτισμού που βρίσκεται σε σύμπνοια με όσα διαδραματίζονται στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ως αναρχικοί στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα, που θα τεθεί προς ψήφιση, καθώς αντιλαμβανόμαστε τη σύνδεση των αγώνων εντός και εκτός φυλακής ως απαραίτητη συνθήκη για την συνολική εναντίωση σε κράτος και κεφάλαιο. Ο νέος σωφρονιστικός κώδικας καθώς και ο νέος ποινικός κώδικας που ακολουθήσει μας άφορα άμεσα καθώς αποτελούν μια ευθεία επίθεση στον κόσμο του αγώνα και κατ’ επέκταση στην ίδια την κοινωνία.

Καλούμε σε συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης στων αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο Σωφρονιστικό Κώδικα στο Μοναστηράκι, το Σάββατο 25/11 στις 16:00.
Στηρίζουμε το κάλεσμα της Επιτροπή Αγώνα γυναικείων- αντρικών φυλακών Κορυδαλλού (Α, Β, Γ, Δ, Ε και Α’θέση υπογείου παραρτήματος) και καλούμε με τη σειρά μας στη συγκέντρωση-μικροφωνική την Κυριακή 26/11 στις 18:00 απέναντι από τις φυλακές Κορυδαλού.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

 

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

 

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων

ενάντια στο νέο Σωφρονιστικό Κώδικα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *