ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΒΑΡΕΛΑ ΒΑΣΙΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ

https://athens.indymedia.org/post/1581658/

από κρατούμενοι απο τον κορυδαλλό

18/12/2017 12:06 πμ.

 

Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να αργοπεθάνω περιμένοντας , από την Δευτέρα 18/12/2017 ξεκινάω ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ με αίτημα την αποφυλάκισή μου. Κάθε μέρα που περνάει από εδώ και πέρα , λόγω της εξαιρετικά βεβαρημένης κατάστασης της υγείας μου, θα είναι μια μάχη μέχρι την ελευθερία ή τον θάνατο… Όσο καθυστερούν οι δικαστές του συμβουλίου να αποφασίσουν , γίνονται ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας μου. Το αίμα μου θα είναι στα χέρια τους

 

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΒΑΡΕΛΑ ΒΑΣΙΛΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδικία από το να σου παίρνουν πίσω την ελευθερία σου , μόνο και μόνο για να σε εκδικηθούν για το παρελθόν σου

Το 2016 μετά από περισσότερα από 15 χρόνια φυλακής , αποφυλακίστηκα βάση του νόμου Παρασκευόπουλου, έχοντας 85% αναπηρία (καρκίνο στο λάρυγγα, ο οποίος μου έχει στερήσει την δυνατότητα της ομιλίας καθώς έχω τρύπα στο λαιμό)
Ο νόμος Παρασκευόπουλου (που πολεμήθηκε από το σύστημα προβάλλοντας 3-4 υποθέσεις που εγκλημάτησαν , ως γενικό κανόνα) έδωσε την δυνατότητα σε εκατοντάδες από εμάς τους παλιούς κρατούμενους που είχαμε ξεχαστεί για δεκαετίες στην φυλακή, να αποκτήσουμε ξανά δικαίωμα στην ζωή.
Μετά την αποφυλάκισή μου , μου επιβλήθηκε κατ΄οίκον περιορισμός και επέστρεψα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Καλαμάτα, σε ένα μικρό αγρόκτημα μαζί με την γυναίκα μου και τον 9 χρονο γιό μου.
Πριν λίγες ημέρες συνέλαβαν την γυναίκα μου μαζί με ένα άλλο άτομο, για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών και ενώ το άλλο άτομο κατέθεσε ότι η γυναίκα μου δεν είχε καμία σχέση με τα ναρκωτικά , εν τούτοις την κατηγόρησαν και την προφυλάκισαν.
Παράλληλα οργανώθηκε πρωτοφανή επιχείρηση από ΕΚΑΜ που εισέβαλαν στο σπίτι μου , σπάζοντας πόρτες και παράθυρα , ενώ οι ίδιοι οι αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμάτας μου φώναζαν από απόσταση «Παραδώσου θα σε σκοτώσουν».
Στην έρευνα στο σπίτι μου δεν βρέθηκε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και ενώ περίμενα να με αφήσουν για να ασχοληθώ με την σύλληψη της γυναίκας μου (η οποία έχει και αυτή σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς ο οργανισμός της τρώει τον ιστό της με αποτέλεσμα να έχει τρύπα στον ουρανίσκο) , τελικά πληροφορούμαι έκπληκτος ότι μου ορίζεται εγγύηση 30.000 ευρω.
Ήταν αδύνατο να συγκεντρώσω αυτό το ποσό και αναγκάστηκα να βάλω υποθήκη το σπίτι μου.Βγαίνοντας όμως από το συμβολαιογραφείο που είχα πάει για τα χαρτιά της υποθήκης, με περιμένει δεύτερη έκπληξη.
Άνδρες της ασφάλειας με περικυκλώνουν και με συλλαμβάνουν με το πρόσχημα ότι είχε περάσει η προθεσμία καταβολής της εγγύησης (εντωμεταξύ το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε 4 ώρες μετά την σύλληψή μου!)

Όλο το παιχνίδι ήταν στημένο εις βάρος μου .Ακόμα και οι δικηγόροι μου έπαθαν σοκ , όταν ενημερώθηκαν ότι με έχουν συλλάβει έξω από το συμβολαιογραφείο και με οδηγούν στον Κορυδαλλό.

Η εξήγηση είναι απλή

Πληρώνω το γεγονός ότι με λένε Βαρελά Βασίλη και δεν συνεργάστηκα ποτέ με την αστυνομία.
Ούτε να ξαναβαπτιστώ μπορώ , ούτε όμως και να με δικάζουν διαρκώς για καταστάσεις που έγιναν στο παρελθόν και πλήρωσα το τίμημα περνώντας την μισή μου ζωή στην φυλακή
Μετά την αποφυλάκισή μου , επέλεξα να αποσυρθώ για τα χρόνια που μου μένουν και να ζήσω με την οικογένειά μου στο αγρόκτημα.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να δίνεις σε κάποιον την ελευθερία του , μόνο και μόνο για να του την στερήσεις ξανά με τον πιο άδικο τρόπο.

Αυτή την στιγμή έχω καταθέσει ξανά αίτηση αποφυλάκισης αλλά ο εισαγγελέας ήδη έχει κάνει απορριπτική πρόταση και τώρα η τελική απόφαση είναι του συμβουλίου.

Κάθε μέρα που περνάει η υγεία μου επιδεινώνεται και η αδικία με πνίγει.

Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να αργοπεθάνω περιμένοντας , από την Δευτέρα 18/12/2017 ξεκινάω ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ με αίτημα την αποφυλάκισή μου.

Κάθε μέρα που περνάει από εδώ και πέρα , λόγω της εξαιρετικά βεβαρημένης κατάστασης της υγείας μου, θα είναι μια μάχη μέχρι την ελευθερία ή τον θάνατο…

Όσο καθυστερούν οι δικαστές του συμβουλίου να αποφασίσουν , γίνονται ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας μου.

Το αίμα μου θα είναι στα χέρια τους

 

Βαρελάς Βασίλης

17/12/2017

Φυλακές Κορυδαλλού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *