Θεσσαλονίκη_Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας ενοικίασης οχημάτων Sixt

https://athens.indymedia.org/post/1581652/

από @

17/12/2017 10:35 μμ.

Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας ενοικίασης οχημάτων Sixt

Τους τελευταίους μήνες, το γερμανικό κράτος διεξάγει ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό με αφορμή τις κινητοποιήσεις ενάντια στην Σύνοδο κορυφής των 20 ισχυρών, στο Αμβούργο τον περασμένο Ιούλη. Η κατασταλτική επίθεση του κράτους απέναντι στους αγωνιστές του nog20 ήδη μετράει δεκάδες συλλήψεις και προφυλακίσεις, αμέτρητες εισβολές σε σπίτια και εκατοντάδες δικογραφίες που διαδέχονται η μία την άλλη. Το τελευταίο κατασταλτικό κύμα της 5ης Δεκέμβρη, αφορά 28 εφόδους σε σπίτια και κοινωνικά κέντρα και την κατάσχεση υπολογιστών, χειρόγραφων σημειώσεων και κινητών τηλεφώνων με σκοπό την κατασκευή νέων διώξεων για τα γεγονότα της συνόδου.

Μέσα από ένα μεγάλο πλήθος διαδηλώσεων και συγκρούσεων, άμεσων δράσεων και αποκεντρομένων ενεργειών, τα διεθνή κινήματα και ο κόσμος του αγώνα “υποδέχτηκε” τους 20 ισχυρούς αντιπροσώπους του πλούτου σε ένα καθόλα αφιλόξενο Αμβούργο, προμηνύοντας πως ο αγώνας ενάντια στους υπερεθνικούς σχεδιασμούς των κρατών έχει δυναμική συνέχεια. 6 μήνες μετά τα γεγονότα του Αμβούργου, οι φυλακισμένοι και διωκόμενοι αγωνιστές έχουν ανάγκη της στήριξής μας περισσότερο απο ποτέ.

Την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με μπογιές στην πρόσοψη των γραφείων της εταιρείας ενοικίασης οχημάτων Sixt, στην οδό Σαλαμίνος στη Θεσσαλονίκη ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στου συντρόφους που βρίσκονται στο στόχαστρο της καταστολής από το γερμανικό κράτος. Η Sixt είναι ένας διεθνής επιχειρηματικός κολοσσός, όπου κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής των 20 ισχυρών στο φλεγόμενο Αμβούργο, ανέλαβε την εργολαβία ενοικίασης πολυτελών λιμουζίνων για την μετακίνηση των εκλεκτών της οικονομικής ελίτ.


Διεθνιστική αλληλεγγύη στους αγωνιστές και τις δομές που βρίσκονται στο στόχαστρο της καταστολής.

Άμεση απελευθέρωση των φυλασκισμένων του nog20.

 

Όποιος ξεχνάει τους αιχμαλώτους του κοινωνικού πολέμου ξεχνάει τον ίδιο τον πόλεμο.

Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των μελών του Επαναστατικού Αγώνα Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *