ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 9 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Α, ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

 

https://athens.indymedia.org/post/1582804/

 

από Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα

21/01/2018 5:02 μμ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 9 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

 

21 Γενάρη 2018

Στις 28 /11/2017 το ελληνικό κράτος συνέλαβε 9 Τούρκους Αγωνιστές και τους φυλάκισε με την κατηγορία ότι ετοίμαζαν επίθεση εναντίον του προέδρου του τουρκικού κράτους Ερντογάν.

Δύο από τους συλληφθέντες, ο S.N.Ozpalat και ο Mehmet Dogan βρίσκονται σε λίστα διεθνούς ‘‘τρομοκρατίας’’ και στο αμέσως επόμενο διάστημα (μέχρι 15/2) θα συζητηθεί η έκδοσή τους στην Τουρκία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού εφάρμοσε στο ακέραιο τις απαιτήσεις των δανειστών και συνεχίζει να επιβάλλει πολιτικές κοινωνικής γενοκτονίας μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού για την διάσωση του καθεστώτος απ’ την κρίση, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξε από πάνω του και τα τελευταία υπολείμματα αριστεροσύνης και ‘‘προοδευτισμού’’ χρησιμοποιεί ως ‘‘διπλωματικό χαρτί’’ στις διαπραγματεύσεις του με το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν τους  Τούρκους Αγωνιστές που συνέλαβε παραμονές της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα.

Οι συγκεκριμένες συλλήψεις είναι ένα ‘‘δώρο’’ στο τουρκικό καθεστώς καθώς και οι επικείμενες εκδόσεις των 2 πολιτικών κρατουμένων.Οι 2 υπό έκδοση πολιτικοί κρατούμενοι είχαν αγωνιστεί ενάντια στις φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου F στην Τουρκία το 2000, τις φυλακές εξόντωσης πολιτικών κρατουμένων.

Δεν ξεχνάμε τον αγώνα τους, τις απεργίες πείνας, τους νεκρούς που είχαν σ’ αυτόν τον αγώνα, τους δολοφονημένους και αυτούς που βασανίστηκαν και βασανίζονται στις τουρκικές φυλακές.

Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει την έκδοση των 2 πολιτικών κρατουμένων στην Τουρκία είναι ένα μεγάλο και ισχυρό κίνημα Αλληλεγγύης.

Δεν ξεχνάμε τα  εγκλήματα που έχει διαπράξει το τουρκικό κράτος πάνω στους πολιτικούς κρατουμένους.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 9 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

 

Πόλα Ρούπα – Νίκος Μαζιώτης, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *