ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ

 

 

https://athens.indymedia.org/post/1584067/

 

από Κρατουμενοι/ες φυλακων κορυδαλλου

18/02/2018 10:27 πμ.

 

Δραση

 

Σήμερα Κυριακή 18/02 ήταν  προγραμματισμενο το καθιερωμένο  επισκεπτηριο μεταξύ  ανδρών  και γυναικών  κρατουμενων που ειναι συγγενείς. 
Ένα  επισκεπτηριο που όπως  έχουμε  ήδη  αναφέρει  δεν μας αφήνει  κανένα  χρονικό  περιθώριο να δούμε  ουσιαστικά  τα αγαπημένα  μας προσωπα. 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ. 
ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ. 
Χωρις να καταφευγουμε σε ψευτικες ανακοινωσεις και σε συνελευσεις που ειτε δεν γινονται,  ειτε δεν εκπροσωπουν κανενα, ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ
Ετσι σημερα οταν εληξε η προγραμματισμενη ωρα του επισκεπτηριου  (περιπου στα 40λεπτα) ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ και παραμειναμε ανδρες και γυναικες και συνεχισαμε το επισκεπτηριο παρα το γεγονος οτι η εξωτερικη φρουρα απειλησε οτι θα κανει αναφορά  εναντιον μας. 
Μαλιστα ως αποτελεσμα της αποφασιστικοτητας μας υπηρξε διαβεβαιωση απο την υπηρεσια της φυλακης στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, που απο την πρωτη στιγμη  μας στηριζει, οτι απο την επομενη βδομαδα θα γινουν επισημα δυο ωρες τα επισκεπτηρια  μας. 
Εμεις βεβαια πιστευουμε πρωτα απο ολα στις δικες μας δυναμεις.
Γνωριζουμε πως οπως σημερα πηραμε στα χερια μας τα δικαιωματα μας,  ετσι θα χρειαστει να το ξανακανουμε στο μελλον. 
Γνωριζουμε πως οσο ειμαστε ενωμενοι ειμαστε πιο δυνατοι
Γνωριζουμε πως οι μονοι χαμενοι αγωνες ειναι αυτοι που δεν γινονται.. 

Κρατουμενοι/ες φυλακων κορυδαλλου

ΥΓ Προφανως δεν τελειωσε η διεκδικηση μας για ανθρωπινα επισκεπτηρια. Διεκδικουμε να φτιαχτει ο χωρος των επισκεπτηριων (κατι που ηδη εχει ξεκινησει και γινεται με τον αγωνα μας, καθως ηδη βαφονται και διακοσμουνται τα επισκεπτηρια για τα μικρα παιδια των κρατουμενων). Επισης στεκομαστε διπλα σε ΟΛΟΥΣ τους κρατουμενους που κανουν επισκεπτηρια με τα παιδια τους ωστε να διευρυνθει και το δικο τους ωραριο και να μπορουν να τα βλεπουν σε πιο καταλληλο περιβαλλον για αυτα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *