Στο εφετείο του Ε.Α. αποκαλύφθηκε ο ρουφιάνος

 

https://athens.indymedia.org/post/1589904/

 

από ούτε χιλιοστό πίσω

09/07/2018 10:12 μμ.

 

Εφετείο Ε.Α, 9-7-18. Ενημέρωση από το δικαστήριο όπου αποκαλύφθηκε ο καταδώτης και υπεύθυνος σύλληψης του διωκόμενου συντρόφου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγωνα, Αντώνη Σταμπούλου.

Σήμερα συνεχίστηκε το Εφετείο του Επαναστατικού Αγώνα, με κατηγορούμενους τους Γιώργο Πετρακάκο, Νίκο Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα και Αντώνη Σταμπούλο, με την εξέταση μαρτύρων κατηγορίας. Εξετάστηκαν αστυνομικοί που συνεπλάκησαν με τον αγωνιστή Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι καθώς και ο υπεύθυνος ασφαλείας της Τ.Τ.Ε. 
  Στη συνέχεια κατέθεσε ένας μάρτυρας ονόματι Βασίλιος Πρασόπουλος, καθηγητής πυρηνικής ιατρικής στο ιδιωτικό νοσοκομείο Υγεία. Ο συγκεκριμένος ήταν ο ιδιοκτήτης του χώρου στάθμευσης στην οδό Δενζλίου στο Βύρωνα όπου και συνελήφθη ο αγωνιστής Αντώνης Σταμπούλος. Από την κατάθεσή του αποκαλύφθηκαν τα ψεύδη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που δήθεν είχε θέσει το γκαράζ σε παρακολούθηση και που έφτασε σε αυτό μετά από δηθεν ανώνυμο τηλεφώνημα όπως συνηθίζεται να λέγεται απο τις αρχές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι μόνο ανώνυμο δεν ήταν το τηλεφώνημα που οδήγησε την αστυνομία στον χώρο στάθμευσης, καθως ηταν ο ιδιοκτήτης που ειδοποίησε τις αρχές λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου. Σαν να μην έφτανε αυτό ο εν λόγω καταδώτης, ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε έκλεισε ραντεβού  προκειμένου να του παραδοθούν τα κλειδιά του χώρου στάθμευσης. Αυτός ειδοποίησε και πάλι τις αρχές προκειμένου να στηθεί η επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του συντρόφου.
Ύστερα από ερωτήσεις του συντρόφου αποκάλυψε δε ότι είναι επιστήθιος φίλος με τον γνωστό Φώτη Νασιάκο επικεφαλή της αστυνομίας στις συλλήψεις και τον βασανισμό μελών της 17Ν, όπως επίσης ότι είδε τον σύντροφο με δεμένα τα μάτια στα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής. Παραδέχτηκε δηλαδή ότι εφαρμόστηκε και σε αυτή την περίπτωση βασανισμός και παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου από τις αρχές, όπως συνηθίζεται στην ΕΛ.ΑΣ, πράγμα που το θεώρησε φυσιολογικό!

Στο σημερινό δικαστήριο αποδείχθηκε η εμπλοκή του καταδώτη πολίτη ονόματι Βασίλιου Πρασόπουλου στην αντεπαναστατική δράση του κράτους. Όπως παλιότερα οι ομάδες των χιτών και Μάϋδων οδήγησαν τους αγωνιστές στο απόσπασμα έτσι και σήμερα κάποιοι λίγοι ρουφιάνοι νοιώθουν άνετα να σχηματίσουν τον αριθμό της αστυνομίας για να καταδώσουν τους αγωνιστές, πολλές φορές με χρηματικά οφέλη. Όμως η αντικοινωνική δράση τους φέρει το στίγμα του καταδώτη και πρέπει να γίνεται γνωστή στον κοινωνικό περίγυρο, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων που θα μπορούσαν να ξαναπαίξουν τον ρόλο του Μένγκελε, λόγω της ανηθικότητας και του επιστημονικού υποβάθρου τους.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Προφανώς και είναι ένας από τους ρουφιάνους

από α/α από τα δυτικά 09/07/2018 11 μμ.

Πρασόπουλος Βασίλης: επάγγελμα καταδότης

Ο συγκεκριμένος ”ευυπόληπτος” κύριος είναι ένας από τους κατά καιρούς ρουφιάνους του Επαναστατικού Αγώνα.

Ο συγκεκριμένος ”ευυπόληπτος” κύριος ευθύνεται για την σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου που οδηγήθηκε με κουκούλα  στην αντιτρομοκρατική. 
Ο Βασίλης Πρασόπουλος δεν είναι ένας τυχαίος ρουφιάνος είναι κολλητάρι του Νασιάκου και σε διατεταγμένη υπηρεσία κλήθηκε… να τον αναγνωρίσει…

Τα στημένα ”ανώνυμα” τηλεφωνήματα στην συγκεκριμένη περίπτωση του καταδότη Πρασόπουλου στήθηκαν ”κατά παραγγελία” και με το αζημίωτο.
Τον συγκεκριμένο ρουφιάνο που είναι ακριβοθώρητος τον είδαμε για πρώτη φορά δημόσια μιας και το δικαστήριο διέταξε την βίαιη προσαγωγή του μετά από αίτημα του Αντώνη Σταμπούλου.

Η κατάδοση αυτή είχε τελικό στόχο και σκοπό τους επικηρυγμένους του Επαναστατικού Αγώνα Ρούπα και Μαζιώτη.

στοιχεία επικοινωνίας

από αναρχικός 09/07/2018 11:19 μμ.

Το προφίλ του εν λόγω υποκειμένου στον ιστότοπο του νοσοκομείου Υγεία:

https://www.hygeia.gr/doctor/vasileios-prasopoylos/

Επικοινωνία

από …. 10/07/2018 12:09 πμ.

Εκτός απτο υγεία..και στο διαγνωστικο Παπανδρεου στην πατησιων..

http://www.medpap.gr/page-10.html#.W0POiRm_w0M

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *