ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και η εκπομπή “Κραυγές απ΄τα Κελιά” στις Ρ.Α.Ε – 93,8FM, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙL :      blackgreenanarchy@espiv.net

 

2 Responses to ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE

 1. oikologiasos says:

  « Οι βαρβαρότητες του κεφαλαίου και οι πόλεμοι της κυριαρχίας του στην περιφέρεια του συστήματος και η μιζέρια που αυτή δημιουργεί, μπορεί μόνο να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κινητοποίηση και προδιάθεση για αγώνα τις λαϊκές μάζες και πάνω απ΄όλα να παράγει διαδηλώσεις και εξεγέρσεις σε πλανητικό επίπεδο.»
  Zωρζ Ιμπραήμ Αμπντάλλα
  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 2. Lilith Nihil says:

  Αλληλεγγυη σε ολους τους πολιτικους κρατουμενος , απεργους πεινας ….
  Καμια αποφαση δεν μας τρομαζει , δεν μας φοβιζει….
  Κατω τα βρωμοχερα σας απο το Νικο Ρωμανο…
  Μια μαχη χαθηκε…οχι και ο πολεμος , που εσεις ανοιξατε!
  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *