ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙL :      blackgreenanarchy@espiv.net


ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Το blog “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» και ότι σχετίζεται με αυτό,  στέκεται κριτικά σε κάθε παραβίαση προσωπικών αξιών και δεδομένων. Συνέπεια τούτου είναι η πλήρης περιφρόνηση και απαξίωση του καθεστωτικού τύπου και τινών παπαγαλάκιδων αυτού  όταν αναφέρονται σε συντρόφους /συντρόφισσες. Αντιλαμβάνεται τους συντρόφους /ες ή τα άτομα γενικά σε σχέση με αυτό που αυτά πιστεύουν και δηλώνουν και όχι με ότι το κράτος τους προσάπτει. Επίσης εκφράζει την αλληλεγγύη του  σαν καθήκον  της πολιτικής αντιεξουσιαστικής /αναρχικής αλληλεγγύης που βασίζεται στην συντροφικότητα και στον πολιτικό αναρχικό /αντιεξουσιαστικό λόγο με αντικειμενικότητα και άπλετη ανιδιοτέλεια .

Το blog “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ»

 

2 Responses to ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE

 1. oikologiasos says:

  « Οι βαρβαρότητες του κεφαλαίου και οι πόλεμοι της κυριαρχίας του στην περιφέρεια του συστήματος και η μιζέρια που αυτή δημιουργεί, μπορεί μόνο να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κινητοποίηση και προδιάθεση για αγώνα τις λαϊκές μάζες και πάνω απ΄όλα να παράγει διαδηλώσεις και εξεγέρσεις σε πλανητικό επίπεδο.»
  Zωρζ Ιμπραήμ Αμπντάλλα
  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 2. Lilith Nihil says:

  Αλληλεγγυη σε ολους τους πολιτικους κρατουμενος , απεργους πεινας ….
  Καμια αποφαση δεν μας τρομαζει , δεν μας φοβιζει….
  Κατω τα βρωμοχερα σας απο το Νικο Ρωμανο…
  Μια μαχη χαθηκε…οχι και ο πολεμος , που εσεις ανοιξατε!
  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *