Για το χιουμοριστικό αμόκ με αφορμή τη σύλληψη Ξηρού

Το site «ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» επικροτεί και συμπληρώνει το κάτωθι κείμενο από το ΑΛΦΑ ΣΤΕΡΙΤΙΚΟ για αυτό και το αναδημοσιεύει.
Το site «ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» κρίνει ότι όλοι αυτοί που αυτές τις ημέρες με την σύλληψη του Χρ. Ξηρού ξερνούν έναν θρασύ περίγελο γύρω από έναν ένοπλο αντάρτη, δεν είναι τίποτ΄άλλο παρά έμπρακτοι συνεργάτες της βρώμικης και ανούσιας δουλειάς όλων των καθεστωτικών μίντια και του κράτους. Εκδηλώνουν άπλετα την υποκριτική τους στάση και την ουσιαστικά απάνθρωπη θέση τους για στις φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου Γ’. Δεν είναι ούτε αληθινοί αναρχικοί – ούτε επαναστάτες. Μιλούν εκ του εκλογικού ασφαλούς σαν αιώνια θύματα της υποδούλωσης, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τον καλά ριζωμένο αστισμό τους με όλα τα ρατσιστικά χαρακτηριστικά που αυτός εμπεριέχει και προκρίνουν το έδαφος του αδιάκοπου πολέμου μας με την εξουσία. Οι πραγματικοί αναρχικοί και κουμουνιστές σύντροφοι πάνω απ΄΄όλα είναι ανιδιοτελείς και δεν αναπαράγουν ούτε σεναριολογήματα- ούτε συνομωσιολογίες. Αυτά όπως και τα γελοία αστεία τους ανήκουν σε αρρωστημένα μυαλά που έχουν εμποτίσει την λαϊκή παροιμία «ο φόβος φυλάει τα έρμαια» ή «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Είναι εν δυνάμει ρουφιάνοι και ανήθικοι αναπαράγοντας την κοινωνία του ρουσφετιού, του ξεπουλήματος και της δουλικότητας.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ

https://mpalothia.wordpress.com/2015/01/05/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%BA-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7/

Το χιούμορ των αστείων του κάποιων που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί, περιορίζεται μέχρι μια βαφή χρώματος μαλλιών η και ένα τηλεοπτικό τυπογραφικό λάθος. Ως γνήσιοι αστείοι αστοί εξάντλησαν όλο τους το ταλέντο που απέκτησαν κατά την επιτυχημένη τους μικροαστική γαλούχηση και μόλις δόθηκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες από τον οπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή του Ξηρού, ξαφνικά όλοι άρχισαν να σφυρίζουν κλέφτικα.

Δεν είναι πως δεν βγάζει το θέμα χιούμορ, αλλά εκτός του ότι το χιούμορ του βλάκα περιορίζεται μόνο στην ειρωνεία από την άλλη είναι και τρομερά δύσκολο για κάποιον που είναι γνήσιος αστικός γόνος, το να ξεχωρίσει ένα κουκουνάρι από μία χειροβομβίδα, τα κορδόνια από τα καστόρινα μποτάκια του με το βραδύκαυστο φιτίλι, την AΝFO από την τέφρα της γιαγιάς του, αλλά και ένα πιστόλι από το hair dryer.

Άνθρωποι που μιλάνε για ένοπλους αγώνες και ανεβάζουν φωτογραφίες του Άρη δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το καλασνικοφ από την τρέσα του μαλλιού… το οποίο φριζάρουνε για να μεταβούν σε επαναστατικές χοροεσπερίδες ώστε να φωνάξουν “Ήρωες”..λίγο μετά τον Πάζη και λίγο πριν τα Σαϊκεντέλια.

Νεοέλληνες του κερατά, κάντε χιούμορ μέχρι θανάτου… αλλά στα πάντα. Κάντε χιούμορ σε όλα αν θέλετε να λαμβάνεται ως χιούμορ και όχι σαν κόμπλεξ. Κάποιος που κάνει υγιές χιούμορ πρέπει να αυτοσαρκάζεται, κάντε λοιπόν χιούμορ με την ιερότητα του αίματος σας. Τη μάνα σας τον πατέρα σας, για την κοιλιά σας για την καράφλα σας, για το οτι είστε ανίκανοι και το αίμα πηγαίνει στον πούτσο σας μόνο και εφόσον χτυπήσετε τον/την σύντροφό σας, η και με το γεγονός οτι κάποιες έρχεστε σε οργασμό αφού πρώτα γαμήσετε τον αδόξαστο σε κάποιον άνθρωπο, πληρώνοντας για όλα τα κόμπλεξ που σας φόρτωσε η πατριαρχική κοινωνία.

Είναι εντελώς βλακώδες να ορθώνετε και να αναπαράγεται φτηνό χιούμορ και μάλιστα άλλων, με σκοπό να κρίνετε άλλους, ξερνώντας παράλληλα ενδιάμεσα και λίγο θεωρία συνωμοσίας…. και όλα αυτά από έναν εγκέφαλο που σταμάτησε να αναπτύσσεται πρόωρα. Γιατί που’ στε σας έχω νέα… το σύστημα στα αρχίδια του αν είσαι δεξιός, αριστερός, αναρχικός, νεοαναρχικός, ολυμπιακός η Άρης…. χαζός τον ενδιαφέρει να είσαι και εκεί έχει επέμβει. Σου παρέχει το δικαίωμα να λες και να πιστεύεις ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ… όντας ανίκανος να το πράξεις.

Άλφα Στερητικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *