Μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές τύπου Γ στο Δομοκό

https://mpalothia.wordpress.com/2015/01/09/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82/

Το μεσημέρι της Παρασκευής ( 9-1-2015) ο Χριστόδουλος Ξηρός μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, τύπου Γ’ του Δομοκού.
Θυμίζουμε ότι στον Δομοκό έχουν ήδη μεταχθεί οι Νίκος Μαζιώτης, Δημήτρης Κουφοντίνας, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Βασίλης Τζωρτζάτος και ο Κωνσταντίνος Γουρνάς του Επαναστατικού Αγώνα.
Αναδημοσίευση από : efsyn.gr
———————————————————————–
Στις φύλακες υψίστης ασφαλείας Δομοκού, στις οποίες έχουν μεταφερθεί κι άλλα μέλη της οργάνωσης 17 Νοέμβρη, μετάχθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Χριστόδουλος Ξηρός μετά από παραγγελία του εισαγγελέα Εφετών.
Ο Χρ. Ξηρός θα κρατείται από σήμερα στις φύλακες υψίστης ασφαλείας, τη δημιουργία των οποίων η κυβέρνηση επιχείρησε να δικαιολογήσει λόγω της απόδραση του πριν από ένα χρόνο από τον Κορυδαλλό.
Στις φυλακές Δομοκού έχουν μεταταγεί μεταξύ των άλλων οι Δ. Κουφοντίνας, Κ. Γουρνάς, Ν. Μαζιώτης, Αλ. Γιωτόπουλος και Β. Τζωρτζάτος
Αναδημοσίευση από : hitandrun.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *