ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» – Ρ.Α.Ε , 93,8FM

Y309zVlX_bigger

H εκπομπή « ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ’ΤΑ ΚΕΛΙΑ», στις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης – 93,9 fm, δεν αναπαράγει ατεκμηρίωτες ύβρεις και κακοχαρακτηρισμούς για πρόσωπα, κρατούμενους, πολιτικούς κρατούμενους αναρχικούς ή κομμουνιστές τόσο προερχόμενες από τα συστημικά Μ.Μ.Ε όσο και από ίδιους αυτοαποκαλούμενους συντρόφους ή πολιτικούς κρατούμενους ή άλλους του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η εκπομπή « ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ’ΤΑ ΚΕΛΙΑ» θεωρεί μόνο σημαντικό τον ίδιο το λόγο των κρατούμενων και των συντρόφων της ομάδας ή οργάνωσης που ανήκουν ή ανήκαν αλλά και πάλι λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι: «όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει». Αυτό τόσο σε σχέση με την απουσία σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα όσο και η τοποθέτησή μας εκτός των τειχών όπου σαφώς οι ιδιοσυγκρασίες μας είναι πολύ διαφορετικές από τα οποιαδήποτε καθεστώτα κράτησης για τους εντός των τειχών.
Τέλος η εκπομπή θεωρεί ότι τυχόν δημοσιευμένες πολιτικές διαφωνίες που εκδηλώνονται διαμέσου ύβρεων ή και κακόβουλων πράξεων μεταξύ συντρόφων ή ατόμων του ανταγωνιστικού κινήματος δεν προωθούν ούτε τον αγώνα ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο – ούτε την κοινωνική επανάσταση και την έννοια της αγωνιστικής αλληλεγγύης, αλλά ωθούν μόνο στην απομόνωση συντρόφων , στην απονοηματοδότηση του αγώνα, την περαίωση αστυνομικών σεναρίων που αγωνιούν στο να αναπαράξουν τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε !
Ωστόσο για καθαρά αρχειακούς λόγους η εκπομπή « ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» προς το παρόν δημοσιεύει μόνο στο site της, τα κείμενα και τον λόγο όλων αυτών που θεωρεί πολιτικούς κρατούμενους για τον αγώνα τους ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *