ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΠΦ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

1539843
από συντροφοι Φεβ. 20, 2015, 12:07 πμ.,

________________________________________
Σημερα το βραδυ στις 22:00 υπηρξε προσπαθεια εκτακτης μεταγωγης των πολιτικων κρατουμενων Χρηστου Τσακαλου και Γερασιμου Τσακαλου μελων της ΣΠΦ που βρισκονται στα υπογεια των γυναικιων φυλακων. Η μεταγωγη ανακοινωθηκε απο τους τρεις αρχιφυλακες Νικολοπουλο Λαμπρακη και Πετροπουλο εκεινη τη στιγμη χωρις καμια εξηγηση. Οι συντροφοι προφανως αρνηθηκαν αυτη την ακρως παρατυπη διαδικασια και απαιτησαν να μαθουν το λογο. Οι αρχιφυλακες επεστρεψαν με τη διευθυντρια Κουτσομιχαλη και τον εισαγγελεα της φυλακης Ποιμενιδη. Ειπαν στους συντροφους οτι υπαρχει τηλεφωνημα απο το υπουργειο δικαιοσυνης που εδωσε εντολη για εκτακτη μεταγωγη μεσα στο βραδυ σε αλλο αγνωστο χωρο. Τιποτα γραπτο,τιποτα συγκεκριμενο παρα μονο η αοριστη προφορικη εντολη καποιου απο το υπουργειο δικαοσυνης…
Οι συντροφοι αρνηθηκαν το καψονι της βραδυνης μεταφορας τους που παει να γινει χωρις κανενα απολυτως λογο. Το τελευταιο μηνα επειτα απο επανελειμενες ερευνες εκαμ και αντιτρομοκρατικης στα κελια τους φαινεται οτι καποιος θελει να σπασει τα νευρα των συντροφων κανωντας τους μπαλακι οσον αφορα το χωρο κρατησης και προσπαθωντας να τους λυγισουν.
Οι συντροφοι ειπαν ξεκαθαρα οτι δεν θα φυγουν σημερα το βραδυ χωρις καμια γραπτη αποφαση καποιου και μονο με αοριστες εντολες απο καποιον απο το υπουργειο. Αν ισχυει βεβαια αυτο. Οι συντροφοι ειπαν οτι αμα θελουν να τους παρουν να φερουν τα εκαμ γιατι μονοι τους υπο αυτες τις παρατυπες απο ολες τις αποψεις συνθηκες δεν φευγουν.
Καποιος προσπαθει να δημιουργησει ενταση και να εκτελουν οι υπευθυνοι των φυλακων εντολες που το πιθανοτερο ειναι οτι προερχονται κατευθειαν απο την αντιτρομοκρατικη και με μοναδικο σκοπο να ταλαιπωρησουν τους συντροφους. Η νεα κυβερνηση του συριζα και η ηγεσια του υπουργειου δικαιοσυνης ή εδειξαν αμεσως ακομα πιο ακροδεξια συμπεριφορα απο τον προκατοχο τους Αθανασιου με νυχτερινες μεταγωγες κρατουμενων σε αγνωστες τοποθεσιες ή καποιος στο ονομα τους επιδιωκει τη διαρκη ταλαιπωρια των συντροφων. Ας παρει ο καθενας τις ευθυνες τους.Αυτη η προσπαθεια εκ νεου μεταγωγης των συντροφων ανοιγει το δρομο σε ενα καθεστως χειροτερο απο τις γ τυπου. Σε μια κατασταση οπου καθε μηνα θα μεταφερονται σε νεα απομονωση ωστε να λυγισει το ηθικο τους.Δεν θα το αφησουμε ετσι. Τερμα τα παιχνιδια με τους πολιτικους κρατουμενους. Αμα το υπουργειο και συγκεκριμενα ο υπουργος που οπως αναφερθηκε γνωριζει και συμφωνει με αυτες τις κινησεις-καψονια νυχτερινων μεταγωγων θελει να γινει χειροτερος φασιστας απο τον προκατοχο του θα φανει με το χειρισμο του σε αυτη την υποθεση και με το αμα οντως εδωσεε αυτη την εντολη.
Αυριο θα υπαρξει ενημερωση για το αν εγινε εφοδο των εκαμ ή οχι καθως υπηρξε μονο συντομη ενημερωση απο τους συντροφους με το καρτοτηλεφωνο οταν ενημερωθηκαν για αυτο. Οι συντροφοι σε καθε περιπτωση εχουν υψηλο ηθικο και σημερα δεν θα φυγουν παρα μονο με μαχη απεναντι σε αυτο το καψονι νυχτερινης μεταγωγης..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *