Γιώργος Πολύδωρος, Κείμενο – Παρέμβαση σχετικά με τις τελευταίες διώξεις/συλλήψεις

Από την πρώτη στιγμή αναλάβαμε την ευθύνη για το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού, όταν αυτό αποκαλύφθηκε, εμείς τα 10 μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Τις τελευταίες πέντε μέρες βλέπουμε να σέρνουν και να ταλαιπωρούν στα δικαστήρια και τους ανακριτές συγγενείς μας και φίλους τους, που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την υπόθεση και, μάλιστα, να προφυλακίζουν τη μητέρα των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου και τη σύζυγο του δεύτερου.
Η κατηγορία για συμμετοχή στην οργάνωση που τους φορτώνει η Αντιτρομοκρατική, είναι γελοία και ανυπόστατη. Βαπτίζουν μια εξηντάχρονη μάνα και τη σύζυγο μέλη και τις προφυλακίζουν με την πρόφαση ότι είναι ύποπτες φυγής. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν μόνιμη κατοικία και μας επισκέπτονταν στα επισκεπτήρια των φυλακών. Ποιον κοροϊδεύουν οι ξεφτίλες της Αντιτρομοκρατικής; Ζούμε στιγμές που η Αντιτρομοκρατική αλωνίζει και έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανηθικότητας, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Οι πολιτικοί της αντίπαλοι είμαστε εμείς και όχι τα συγγενικά μας πρόσωπα. Αν θέλει να χτυπήσει κάποιον, να χτυπήσει εμάς και ν’αφήσει τα καραγκιοζιλίκια.
Γνωρίζουμε, επίσης, ότι σήμερα είναι οι κρίσεις της αστυνομίας, οπότε όλοι καταλαβαίνουν τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται στο παρασκήνιο και το show που έχουν κατασκευάσει ώστε να πάρουν προαγωγές.
Από τη Δευτέρα 2/3, έχουμε ξεκινήσει και τα δέκα μέλη των πυρήνων απεργία πείνας μέχρι θανάτου, για να αφεθούν ελεύθερα τα τέσσερα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα. Δεν έχουν καμία σχέση με τις δικές μας ενέργειες. Ή θα τους αφήσουν, ή ας ετοιμαστούν να μετρήσουν τους πρώτους νεκρούς πολιτικούς κρατούμενους.
Παράλληλα, στηρίζουμε την απεργία πείνας που πραγματοποιείται στις φυλακές για την κατάργηση του αντιτρομοκρατικού νόμου, του κουκουλονόμου και των φυλακών Γ’ τύπου. Η κατάσταση που έχει δημιουργήσει η Αντιτρομοκρατική για τις οικογένειές μας, είναι η ακραία συνέπεια του τρομονόμου και ανοίγει νέες πόρτες.
________________________________________
Το κείμενο εστάλη σε καθεστωτικό μέσο:
http://www.zougla.gr/greece/article/kimeno-paremvasi-tou-giorgou-polidorou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *