Με αφορμή την απεργία πείνας της ΣΠΦ

από Radio Revolt Μάρτιος 6, 2015, 3:54 μμ.,

Με αφορμή την απεργία πείνας των φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς
________________________________________
Διαχρονικά, πάγια τακτική των κατασταλτικών μηχανισμών ενάντια στις οργανώσεις και τα άτομα που αμφισβητούν έμπρακτα την κυριαρχία, είναι η προσπάθεια για τρομοκράτηση ατόμων του συντροφικού και στενού φιλικού περιβάλλοντος τους και κατ’ επέκταση η ποινικοποίηση της όποιας αλληλέγγυας στάσης έρχεται απ’ αυτό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις προφυλακίσεων και διώξεων ατόμων, με μόνη πρόφαση την προσωπική σχέση που διατηρούν με κατηγορούμενους και φυλακισμένους συντρόφους. Αυτό ακριβώς είδαμε να συμβαίνει και στις 2 Μαρτίου όπου μετά απο την σύλληψη της καταζητούμενης Α. Σπυροπούλου συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν συγγενείς των δυο μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, Γεράσιμου και Χρήστου Τσάκαλου, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία και συμμετοχή στην οργάνωση.

Οι κατασταλτικές αυτές μεθοδεύσεις θέτουν στο στόχαστρο τις όποιες συντροφικές και αλληλέγγυες σχέσεις με τους φυλακισμένους αγωνιστές, ώστε αφενός να κάμψουν την αντίσταση και να αναχαιτίσουν τις δράσεις εντός των τειχών και αφετέρου να διακοπούν οι όποιοι δίαυλοι επικοινωνίας με το περιβάλλον των κρατουμένων εκτός των τειχών.

Η εκδικητικότητα και ο σαδισμός του κρατικού μηχανισμού δεν περιορίζεται μόνο στους έγκλειστους αγωνιστές οι οποίοι έχουν αναλάβει την ευθύνη των πράξεων τους αλλά επεκτείνεται πλέον και στο στενό συγγενικό-φιλικό περιβάλλον, ποινικοποιώντας έτσι την αυτονόητη αλληλέγγυα στάση τους.

Οι όποιες προσπάθειες τρομοκράτησης από μεριάς τους κράτους δεν φιμώνουν την αλληλεγγύη αλλά την κάνουν δυνατότερη!

Ο πυρήνας Φυλακής της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς ξεκίνησε απεργία πέινας μέχρι θανάτου από 2/3 ως μόνο μέσο για να διεκδικήσουν την αποφυλάκιση των συγγενών τους.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΠΦ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

Radio Revolt
Όπλισε την φωνή σου, όπλισε τις επιθυμίες σου!

www.radio-revolt.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *