Ένας χρόνος από την δολοφονία του Μπερκίν Ελβάν

http://oagonas.blogspot.de/2015/03/blog-post_11.html

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Πέρασε ένας χρόνος από την δολοφονία του Μπερκίν Ελβάν.Οι δολοφόνοι του αποκαλύφθηκαν παρά τις προσπάθειες της φασιστικής κυβέρνησης ΑΚΡ να τους κρύψει. Όμως οι δολοφόνοι δεν δικάστηκαν.
Στην εξέγερση του Γκεζί το 2013 δολοφονήθηκαν 8 άτομα, υπήρξαν πολλοί τραυματίες από σφαίρες και δακρυγόνα, πολλοί άνθρωποι είχαν εγκαύματα από χημικά και χιλιάδες βασανίστηκαν. Κανένας αστυνομικός δεν δικάστηκε ούτε πήρε κάποια ποινή. Αλλά δικάστηκαν τα εννιάχρονα παιδιά μας που έγραψαν το σύνθημα «κάτω ο φασισμός». Ο τότε προθυπουργός Ταγγίπ Ερντογάν προστάτεψε τους αστυνομικούς και τις οπλισμένες συμμορίες που επιτέθηκαν στον λαό. Μάλιστα δήλωσε «Έδωσα εγώ την εντολή» κατά την διάρκεια της εξέγερσης του Ιούνη που δολοφονήθηκε και ο Μπερκίν Ελβάν. Τίμησε τους αστυνομικούς λέγοντας « Η αστυνομία έγραψε ένα ηρωικό έπος.» Ο δολοφόνος είναι ο Ερντογάν και οι δολοφονικές συμμορίες του. Η εξέγερση του Γκεζί και ο Μπερκίν έγιναν οι εφιάλτες του Ερντογάν.

Τώρα το ΑΚΡ προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό του και να νομιμοποιήσει τις δολοφονίες με τον καινούριο τρομονόμο που ονομάζετε «εσωτερική ασφάλεια». Με τον νόμο αυτό αποκαλούν όλο το λαό τρομοκράτες. Λένε πως ο αστυνομικός μπορεί να δολοφονήσει.Από δω και πέρα η αστυνομία μπορεί να βασανίσει και να σκοτώσει οποιονδήποτε,παιδιά σαν τον Μπερκίν, νεολαία, γυναίκες, ηλικιωμένους.

Kανένας θεσμός ενός τέτοιου συστήματος δεν είναι νόμιμος.

Δεν αναγνωρίζουμε κανένα θεσμό αυτού του συστήματος.Δεν περιμένουμε καμία δικαιοσύνη από την βουλή ενός συστήματος με πρώην προθυπουργό, νυν πρόεδρο της δημοκρατίας τον Ερντογάν που δίνει εντολέςγια δολοφονίες. Δεν θα αναγνωρίσουμε τα δικαστήρια αυτού του συστήματος που προστατεύουν τους βασανιστές και τους δολοφόνους, που παίρνουν αποφάσεις πουενθαρρύνουν τις δολοφονίες. Το δικαστικό σύστημα είναι η ασπίδα προστασίας της διεφθαρμένης κυβέρνησης ΑΚΡ .

Ενώ τα νόμιμα δικαιώματα του λαού θεωρούνται «τρομοκρατία», αθωώνονται τα εγκλήματα κατά του λαού και προστατεύονται οι δολοφόνοι. H δίκη για την υπόθεση του Μπερκίν είναι ένα παράδειγμα. Mην αναγνωρίσετε το δικαστήριο που προστάτεψε τους δολοφόνους του Μπερκίν. Δεν είναι αποδεκτά/νόμιμα τα δικαστήρια που αθωώνουν τους δολοφόνους.

Όπου δεν υπάρχει δικαιοσύνη η αντίσταση είναι νόμιμη. Το δικαίωμα αντίστασης έχει κατακτηθεί σε όλο τον κόσμο με αγώνες πριν εκατοντάδες χρόνια.

Απευθυνόμαστε στους καταπιεσμένους λαούς όλου του κόσμου,η σιωπή στην αδικία είναι συνενοχή.Να εναντιωθούμε στην αδικία του συστήματος με την δικαιοσύνη του λαού.

Ο Ταγγίπ Ερντογάν λέει «Μιλάνε για τον Μπερκίν πρωί βράδυ». Να θα μιλήσουμε για τον Μπερκίν πρωί-βράδυ. Από την μέρα που πυροβόλησαν τον Μπερκίν έως σήμερα, εμείς οι σύντοφοι του διαδηλώσαμε καθημερινά στην χώρα μας και σε όλο τον κόσμο για τον Μπερκίν. Δεν ξεχάσαμε,δεν θα ξεχάσουμε.Οι εχθροί του λαού θα βρούν πάντα μπροστά τους τον Μπερκίν και εμάς τους συντρόφους του. Θα τους κάνουμε το βίο αβίωτο, θα μας βρούν ακόμα και στα όνειρα τους. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μπερκίν. Σήμερα είναι 11 Μαρτίου. Σήμερα ακούγονται συνθήματα για τον Μπερκίν σε όλη την Τουρκία μετά το κάλεσμα των συντρόφων μας για Μποϊκοτάζ. Θα υπάρξουν και άλλοι Μπερκίν. Θα γεννηθούν κάθε μέρα και θα οργανωθούν. Η δικαιοσύνη του λαού θα βρει σήγουρα τους δολοφόνους. Θα γκρεμίσουμε πάνω στα κεφάλια τους αυτό το διεφθαρμένο σύστημα. Η δικαιοσύνη είναι το ψωμί που κρατά ο Μπερκίν στα χέρια του, η πείνα, ο θυμός και η οργή του λαού μας. Τώρα το όνομα της δικαιοσύνης είναι Μπερκίν. Ο Μπερκίν είναι η δικαιοσύνη του λαού. Δεν θα σας προστατέψουν ούτε τα παλάτια σας, ούτε οι τρομονόμοι, ούτε τα τανκς, ούτε οι οπλισμένες συμμορίες,ούτε η αστυνομία.

Λέμε πως,
Ο λαός έχει δικαιοσύνη…Οι δολοφόνοι του Μπερκίν θα τιμωρηθούν με την δικαιοσύνη του λαού.
ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ
Μέχρι να χορτάσει ο λαός το ψωμί
Και ο Μπερκίν την δικαίωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *