Ενημέρωση για τον απεργό πείνας Παναγιώτη Αργυρού

1541267
από Αλληλέγγυοι/ες στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς 18/03/2015 11:37 πμ.,

________________________________________
Κατά τις πρωινές ώρες, χθες (17/3), ο σύντροφος Παναγιώτης Αργυρού (απεργός πείνας από 2/3 – μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς), υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών, “Άγιος Παύλος”, όπου μετά την διάγνωση χαμηλού ζάχαρου, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του σε εξωτερικό νοσοκομείο, μεταφέροντας τον με ασθενοφόρο συνοδεία μπάτσων στο νοσοκομείο “Αττικό”. Εκεί, ο σύντροφος αρνήθηκε την χορήγηση ορού, δηλώνοντας στους γιατρούς ότι διεξάγει απεργία πείνας, και στην συνέχεια οι γιατροί τον απείλησαν ότι θα ζητήσουν εισαγγελική απόφαση για να γίνει στο σύντροφο υποχρεωτική σίτιση. Ο σύντροφος κράτησε αρνητική στάση, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο συζήτησης και διαπραγμάτευσης για την καταστολή της απεργίας πείνας που κάνει. Έτσι, το νοσοκομείο “Αττικό” αρνήθηκε τη νοσηλεία του, και μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, “Άγιος Παύλος”. Εκεί, διαπιστώνοντας τα πολύ χαμηλό ζάχαρο του συντρόφου Παναγιώτη και τον κίνδυνο να υποστεί υπογλυκαιμικό σοκ, ζήτησαν την μεταφορά του ξανά σε εξωτερικό νοσοκομείο. Ο σύντροφος αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε σε ποιο εξωτερικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση όταν αυτό γίνει γνωστό.
Δύναμη στο σύντροφο Παναγιώτη Αργυρού, ο οποίος βρισκόμενος στην 17η ημέρα απεργίας πείνας, δέχεται όλη αυτή την ταλαιπωρία.
Δύναμη στους απεργούς πείνας – μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που διεξάγουν απεργία πείνας από 2/3, με αίτημα την αποφυλάκιση της μητέρας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου καθώς και της φίλης του δεύτερου.
Άμεση και άνευ όρων ικανοποίηση των αιτημάτων των απεργών πείνας

Αλληλέγγυοι/ες στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *