Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – ΌΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ

1542370
από Α 02/04/2015 5:49 μμ.,

________________________________________
Πριν λίγες μέρες, συνεδρίασαν τα συμβούλια για την αποφυλάκιση της μητέρας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, καθώς και της φίλης του δεύτερου. Οι αλλεπάλληλες αναβολές που προηγήθηκαν, έφτασαν αρκετούς συντρόφους της Συνωμοσίας σε οριακό σημείο μεταξύ ζωής και θανάτου. Ο Μιχάλης δύο φορές κινδύνεψε να υποστεί ανακοπή καρδιάς, καθώς οι παλμοί του έπεσαν στους 20-25/λεπτό (!!!), η Όλγα έχει φτάσει τα 40 κιλά, ο Παναγιώτης έχει ήδη επιβαρυμένη υγεία, λόγω προηγούμενων εγχειρήσεων στο κεφάλι, ο Γιώργος Π. έχει σοβαρά προβλήματα βραδυκαρδίας και πίεσης (μεγάλη 5, μικρή 3) και όλοι οι σύντροφοι έχουνε χάσει 15-20% του σωματικού τους βάρους.
Τελικά, το πρώτο συμβούλιο (κατά πλειοψηφία) αποφάσισε την αποφυλάκιση της μητέρας, με σιδερένιους περιοριστικούς όρους (10.000 ευρώ εγγύηση, παρουσία τρεις φορές το μήνα στο ΑΤ, απαγόρευση εξόδου απ’ τη χώρα και απαγόρευση εξόδου από το νησί της Σαλαμίνας που διέμενε, με αποτέλεσμα, ουσιαστικά, να της απαγορεύουν με αυτόν τον τρόπο τα επισκεπτήρια με τα φυλακισμένα παιδιά της). Το δεύτερο συμβούλιο απέρριψε την αίτητη αποφυλάκισης της φίλης του Γεράσιμου Τσάκαλου, κρατώντας την αιχμάλωτη της εκδικητικής δικαστικής ομηρίας.
Δηλαδή, το παιχνίδι του θανάτου συνεχίζεται με ακόμα πιο εκβιαστικό τρόπο. Θέλουν να μας διασπάσουν, προσφέροντάς μας, από τη μία, μία ανάπηρη ελευθερία, με την αποφυλάκιση της μητέρας και, από την άλλη, ένα συμβιβασμό με την αποδοχή της συνέχισης φυλάκισης της Εύης. Η απάντησή μας είναι απλή και ξεκάθαρη.
Καμία ανακωχή, ούτε ένα βήμα πίσω.
Δεν πρόκειται να σταματήσουμε την απεργία πείνας ακόμα και μπροστά στην άβυσσο του θανάτου. Γιατί απόλυτος θάνατος είναι να αποδέχεσαι την πραγματικότητα που σου επβάλλει η εξουσία, να οπισθοχωρείς στις εντολές της και να κρύβεσαι στην αδιαφορία.
Συνεχίζουμε μέχρι τέλους, συνεπείς στην απόφασή μας. Μέχρι να δοθεί τέλος στην ομηρία της Εύης.
Υ.Γ.1. Η μητέρα των συντρόφων Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου αρνήθηκε να συνθηκολογήσει με την άδικη συνέχιση της ομηρίας της Εύης και δεν αποδέχτηκε τους περιοριστικούς όρους, αναφέροντας πως θα διαβεί την πόρτα προς την ελευθερία, μόνο μαζί με την Εύη, που δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωσή μας. Η αξοπρέπεια αποδεικνύεται πιο δυνατή από τη νομική ελευθερία.
Υ.Γ.2. Οι δύο τελευταίες συλλήψεις (ένα ζευγάρι αλβανών, σύμφωνα με δημοσιεύματα) για την υπόθεση της σχεδιαζόμενης απόδρασής μας, το μόνο που επιβεβαιώνει είναι τον δικαστικό – αστυνομικό γόρδιο δεσμό, που σφίγγει σα βρόγχος γύρω από τα αληθινά γεγονότα. Αρκετά άτομα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωσή μας, έχουν οδηγηθεί σιδεροδέσμια σε ανακριτικά γραφεία και άλλα έχουν προφυλακιστεί, μόνο και μόνο επειδή σε κάποια αποκρυπτογραφημένα μηνύματα, οι διωκτικές αρχές θεώρησαν ότι υπάρχουν αναφορές σε αυτά (χωρίς ποτέ να υπάρχουν γραπτά, ούτε καν τα ονόματά τους).
Αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας είναι μια τηλεοπτική θεαματική υπερπαραγωγή, με στοχευμένες διαρροές της δικογραφίας σε αστυνομικούς συντάκτες, για τη διόγκωση και παραμόρφωση της πραγματικότητας. Ένα τηλεοπτικό trailer για μία απόδραση που δυστυχώς δεν έγινε. Ένα reality show με γερές δόσεις κανιβαλισμού καθώς, πέρα απ’ τα κατασχεμένα όπλα και εκρηκτικά για τα οποία, ως ΣΠΦ, αναλάβαμε πλήρως την ευθύνη, υπάρχουν άνθρωποι που οδηγήθηκαν στη φυλακή για μια φιλία, για ένα γράμμα, για ένα πλημμέλημα, για το τίποτα, μέσα απ’ τον παραμορφωτικό μεγεθυντικό φακό του τρομονόμου.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ που έφτασε στα όρια του θανάτου (αδερφέ, κάθε σκέψη κάθε παλμός της καρδιάς μας, είνα δίπλα σου).
ΝΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – FAI/IRF,
Πυρήνας Φυλακής
32η ημέρα απεργίας πείνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *