Δήλωση του Λάμπρου Γούλα

1542415
από Λάμπρος Γούλας 02/04/2015 10:06 μμ.,

________________________________________
Με το παρόν κείμενο θέλω να δηλώσω ότι από σήμερα 2/4/2015 σταματάω να δίνω παρόν στο Α.Τ. “παραβιάζοντας” έτσι τους περιοριστικούς όρους(παρόν στο Α.Τ. και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) που μου έχουν επιβληθεί από τη συμμετοχή μου στην ανακατάληψη της βίλας Αμαλίας και από την παρέμβαση με τους συντρόφους μου από το αντιφασιστικό-αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο. Και στις δύο υποθέσεις μία εκ των κατηγοριών είναι η διατάραξη κοινής ειρήνης με καλυμμένα χαρακτηριστικά(κουκουλονόμος), ένα από τα βασικά αιτήματα των συντρόφων απεργών πείνας.
Ο λόγος που επιλέγω την συγκεκριμένη κίνηση είναι για να δηλώσω ,έστω και στο ελάχιστο, την αλληλεγγύη μου στους φυλακισμένους συντρόφους που βρίσκονται σε απεργία πείνας απο 2/3/2015 και θα συνεχίσω έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα των απεργών.Οι σύντροφοι έχουν φτάσει πλέον σε ένα οριακό σημείο για την υγεία τους και πλέον τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ζωή τους. Χαρακτηριστικά αναφέρω την περίπτωση του συντρόφου Μ. Νικολόπουλου που τις τρεις τελευταίες μέρες βρέθηκε ισάριθμες φορές στα πρόθυρα ανακοπής καρδιάς.
Τέλος,θέλω να δηλώσω ότι στηρίζω και συμμετέχω ενεργά σε κινήσεις αλληλεγγύς που έχουν πραγματοποιηθεί (κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ,παρέμβαση στο Τζάνειο νοσοκομείο,παρέμβαση στη Βουλή ) και θα συμμετέχω και σε άλλες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.
ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ
1)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 187 ΚΑΙ 187Α(ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ)
2)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΜΟΥ
3)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
4)ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ
5)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΛΗΨΗΣ DNA ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ
6)ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ Σ.Π.Φ.

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
Υ.Γ.1)Σύντροφοι “παρόν” πρέπει να δίνουμε μόνο στους αγώνες
Υ.Γ.2)Αν πάθει οτιδήποτε οποιοσδήποτε απεργός πείνας οι μοναδικοί υπεύθυνοι θα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι δικαστές που χειρίζονται τις αιτήσεις αποφυλάκισης.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ …
Λάμπρος Γούλας
2/4/2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *