Σχετικά με τους συλληφθέντες μετά την εκκένωση της Κ.Πρυτανείας

http://katalipsiprytaneias.espivblogs.net/2015/04/17/ekkenosi-sillif8entes/

Οι 14 σύντροφοι που συνελήφθησαν σήμερα μετά την εκκένωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών έχουν χρεωθεί με 3 πλημμελήματα.
τα εξής: i.Απείθεια, ii.Διατάραξη οικιακής ειρήνης και iii.Φθορά δημόσιας περιουσίας
Ας σημειωθεί ότι αντίστοιχη εκκένωση είχαμε ξαναδεί υπό την σοσιαλιστική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και 3 χρόνια αφότου το ίδιο θέσπισε το πανεπιστημιακό άσυλο -που εως πρότινος σύσσωμη η αριστερά διαρρήγνυε τα ιμάτια της για την υπεράσπιση του- όταν το 1985 κατελήφθη η σχολή του Χημείου μετά την δολοφονία του 15χρονου Καλτεζά .
Ας σημειωθεί επίσης ότι τόσο οι φύλακες της Πρυτανείας ΕΚΠΑ όσο και διοικητικοί υπάλληλοι από την αρχή της κατάληψης είχαν οι ίδιοι εικόνα για την κατάσταση που βρίσκεται το κτίριο. Οι πρυτανικές αρχές που είχαν άμεση σχετική ενημέρωση επέλεξαν, βιάζονταν την πραγματικότητα, να καταγγείλουν δημόσια για τα ακριβώς αντίθετα πλάθοντας σενάρια. Σήμερα, μετά την εκκένωση του πανεπιστημιακού κτηρίου, και μη έχοντας να προβάλουν εικόνες καταστροφής, δήλωσαν ότι “δε φαίνεται να υπάρχουν φθορές στο κτίριο”. Παρόλα αυτά οι 14 έχουν πιστωθεί και “φθορά δημόσιας περιουσίας”.
Αντίσταση – Αλληλεγγύη – Αξιοπρέπεια
Το άρθρο θα ανανεώνεται με ότι νεότερο υπάρχει σχετικά με τους συλληφθέντες.
Tags: 187, 187Α, dna, Κατάληψη Πρυτανείας, κουκουλονόμος, συλληφθέντες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *