ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Σ.ΜΑΝΔΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΩ

1543783
από αλληλέγγυοι/ες 04/05/2015 9:24 μμ.,
________________________________________
Σήμερα,Δευτέρα 4/3 εξετάστηκε η αίτηση του αναρχικού Σ.Μάνδυλα για την μη καταβολή της εγγύησης των 5.000 ευρώ. Μέσα σε διάστημα σχεδόν μισής ώρας η έδρα του δικαστηρίου, τα ονόματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν σε επόμενη ενημέρωση, αρνήθηκε την κάνει δεκτή και αποφάσισε, μετά και από πρόταση του εισαγγελέα, ΤΗ ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΎ ΣΤΑ 2.000 ΕΥΡΏ. Οι εν λόγω δικαστές, μόλις και μετα βίας,και με την επιμονή του δικηγόρου του Μάνδυλα, άφησαν να ακουστεί τόσο η μάρτυρας υπεράσπισης, όσο και ο ίδιος ο δικηγόρος, αντιμετωπίζοντας την διαδικασία με “μπακαλίστικο” τρόπο.Επίσης, ήταν φανερό ότι δεν είχαν καν μπει στη διαδικασία να διαβάσουν την αίτηση πριν την έναρξη της εκδίκασης.

Ο σύντροφος, όπως έχει ήδη δηλώσει πολλάκις, δεν είχε, ούτε έχει σκοπό να διακόψει την απεργία πείνας μιας και το ποσό δεν έχει αφαιρεθεί εντελώς. Έχοντας, λοιπόν, αυτό ως δεδομένο, συν του ότι βρίσκεται στην 52η μέρα απεργίας πείνας, από στιγμή σε στιγμή θα αποσταθεροποιηθεί ολοκληρωτικά η κατάσταση της υγείας του με βέβαιο αποτέλεσμα ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΌ ΤΟΥ.

Όσα νομικά “παραθυράκια”υπήρχαν διαθέσιμα έχουν χρησιμοποιηθεί και η υπόθεση νομικά έχει “εξαντληθεί”.Ελπίζουμε ότι δε θα γραφτεί στα επόμενα 24ωρα μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της αναρχίας με πρωταγωνιστή έναν νεκρό αναρχικό αγωνιστή…

Επίσης, αναφερουμε την προσπάθεια διαρροης ψευδούς ειδησης περι λήξης της απεργιας πεινας από τον Σπύρο Μάνδυλα μετά από προσπάθεια τηλεφωνικής ενημέρωσης απο αλληλέγγυους/ες για την κατάσταση της υγείας του.

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει κείμενο και από τον ίδιο τον Σπύρο Μάνδυλα, απεργό πείνας από 14/03.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Αλληλέγγυοι/ες
απο πρωην ναδιρ
1563206
από @πρωην ναδιρ 05/05/2015 12:20 πμ.,
Εμεις οι κατηγορουμενοι απο την μερια του ναδιρ που μας εχουνε λουσει τοσα και τοσα ολο αυτο τον καιρο πως μπορουμε να απαντησουμε αφου πλεον δεν ανηκουμε σε καποια συλλογικοτητα; Μπορουμε να απαντησουμε ατομικα και να πουμε καποια πραγματα ή θα κατσουμε να κοιταμε να μας βριζουνε και να μας διαταζουνε να δωσουμε λεφτα;
Γιατι η σιωπη μας εχει δωσει ευκαιρια σε καποιους να διαστρεβλωσουνε την αληθεια για το συμφερον τους.

Ετσι ενημερωτικα σημερα καποια ατομα απο τους κατηγορουμενους του ναδιρ πηγανε στο δικηγορικο γραφειο για να επικοινωνησουνε με τον μανδυλα και αυτος αρνηθηκε να συνομιλησει μαζι τους δινοντας μονο τελεσιγραφο για παραδοση χρηματων. Εδω και 10 μερες προσπαθουσανε να ερθουνε σε επικοινωνια και δεν βρισκανε τροπο. Αλλα αυτοι που υπογραφουνε στα κειμενα σαν στεκι ναδιρ δεν βγαλανε τσιμουδια για αυτη την κινηση ενω την γνωριζανε πολυ καλα γιατι σε ατομο που διαμενει στο ναδιρ δωθηκε ο τροπος επικοινωνιας.

Καποια στιγμη αμα χρειαστει θα μιλησουμε για το τι συνεβη και στο δικαστηριο γιατι και για αυτη την περιπτωση εχουνε ειπωθει ενα σωρο ψεμματα απο την μερια του μανδυλα. Γιατι η αληθεια ειναι οτι μιλουσαμε με ατομο που σημερα ανηκει στο στεκι ναδιρ και μονο που δεν παρακαλουσαμε να πει τον μανδυλα να ερθει να μιλησουμε απο κοντα και να δουμε τι θελει και πως θα κινηθουμε. Γιατι η αληθεια ειναι οτι μαζι με την δικηγορο, που σε κειμενο του την εσυρε τα εξ αμαξης, προπαθουσαμε να τον πεισουμε να ερθει να μιλησουμε.
Εδω και 2μιση χρονια τα ατομα που αποτελουσανε το στεκι ναδιρ και βρισκονταν στην συγκεκριμενη δικογραφια εχουνε αποχωρησει οχι μονο απο το ναδιρ αλλα και και απο τον αναρχικο χωρο. Η απομακρυνση αυτη εχει φτασει σε τετοιο βαθμο που ατομο που ητανε στην δικογραφια αυτη, αλλα και σε ακομα μια που αφορα το στεκι ναδιρ, δεν ειχε ιδεα και πληροφορηθηκε σημερα οτι ο μανδυλας βρισκετε σε 52η μερα απεργια πεινας. 2μιση χρονια ειμαστε εκτος. 2μιση χρονια δεν εχουμε ενοχλησει κανεναν και καναμε τον κρυφο ποθο του χωρου της θεσσαλονικης πραγματικοτητα. Και μετα τα ουγκανοι, τα λουμπεν, τα τσογλανια και χιλια δυο αλλα που μας λουζανε σημερα απο το πουθενα παρουσιαζομαστε σαν αδιστακτοι και ακαρδοι γκανγκστερς που αφηνουμε εναν τυπο να πεθανει.

Το αποτελεσμα ειναι αυτη την στιγμη που μιλαμε 5 μεροκαματιαρηδες των 20 ευρω να τρεχουνε να δανειζονται λεφτα απο οποιον ξερουνε. Γιατι με τους μισους που βρισκονται σε αυτη την δικογραφια δεν υπαρχουνε επαφες εδω και 2μιση χρονια. Πραγματα που ηξερε πολυ καλα ο μανδυλας οπως γνωριζει και την οικτρη οικονομικη κατασταση που βρισκονται οι περισσοτεροι απο αυτους που καποτε αποτελουσανε το στεκι ναδιρ. Το γνωριζε και απο την καθημερινοτητα μας αλλα και απο την προηγουμενη φορα που για τον ιδιο παλι μαζεψαμε 2 χιλιαδες ευρω για εγγυηση και καναμε 3 μηνες να τα ξεχρεωσουμε.

Μαλλον δεν ξεμπερδεψαμε οριστικα με τον χωρο αυτον.
Μαλλον απο αυριο και αφου ληξει αυτη η ιστορια με αισιο τροπο, και το ευχομαστε αυτο, εμεις θα ειμαστε αυτοι που θα φωναξουμε…

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

υ.γ. τα τελεσιγραφα δεν τα επιδιδεις μονο. Σε επιδιδονται κιολας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *