Οι «Πυρήνες» ξεφτίλησαν τους νεοναζί – Εισέβαλαν στο δικαστήριο και πέταξαν αντικείμενα σε χρυσαυγίτες και στους δικηγόρους τους

https://mpalothia.wordpress.com/2015/05/15/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%B5/

________________________________________
Οι παριστάμενοι νεοναζί στη δίκη της ΧΑ πήραν μια γεύση από την πραγματική δικαιοσύνη που τους περιμένει. Την δικαιοσύνη του πραγματικού αντιφασιστικού αγώνα και όχι τις πλασματικές δίκες του αστικού κράτους που τους υπερασπίζεται και το στηρίζουν και αυτοί.
Μέλη της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ οδηγούνταν από αστυνομική συνοδεία προς την αίθουσα του τρομοδικείου για την δίκη της ΣΦΠ στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από συμπλοκή με τους αστυνομικούς που τους επιτηρούσαν κατάφεραν να ανοίξουν την πλαϊνή πόρτα του δικαστηρίου που δικάζονται οι νεοναζί της ΧΑ.
Αμέσως πέταξαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα προς το μέρος των χρυσαυγιτών και των συνηγόρων τους ενώ φώναξαν «Φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες».
Ανταλλάχτηκαν όχι μόνο ύβρεις αλλά και απειλες μεταξύ συνηγόρων και όσων πήγαν να μπουν
Στη συνέχεια αντέδρασαν οι αστυνομικοί που τους απομάκρυναν αλλά βρήκαν ευκαιρία οι αντιφασίστες που βρίσκονταν στο ακροατήριο όπως και οι συγγενείς του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα να επιτεθούν λεκτικά στους φασίστες ενώ φωνάζονταν αντιφασιστικά συνθήματα.
Η δίκη διακόπηκε για να συνεχιστεί μετά από 15 λεπτά, ενώ οι φασίστες και οι υπερασπιστές τους (δικηγόροι και δημοσιογράφοι) ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει και πως ούτε στο δρόμο, ούτε στη φυλακή, όσο προστατευμένοι και να είναι οι αντιφασίστες θα τους κυνηγάνε μέχρι να πληρώσουν τα εγκλήματα τους.
Ήδη οι συνήγοροι αρκέτα τρομαγμένοι από τις επισκέψεις αντιφασιστών στα γραφεία τους το δήλωσαν ανοιχτά στο δικαστήριο.
Δυστυχώς δεν ήταν μέσα τα μεγαλοστελέχη της ηγεσίας για να τρέξουν να κρυφτούν και αυτοί πίσω από τους φίλους τους αστυνομικούς.
Όσο και να προσπαθούν τα καθεστωτικά να «θολώσουν» τις ειδήσεις, δεν τα καταφέρνουν.
Αυτό επίσης που δεν θα πουν τα καθεστωτικά είναι πως και ο Κασιδιάρης εισέπραξε το μερτικό του από την ΣΠΦ καθώς τον πέτυχαν στο δρόμο για τις φυλακές. Επειδή τους χώριζαν τα κάγκελα, τον έβρισαν και τον έφτυσαν πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να τους απομακρύνουν και να ολοκληρώσει το μπάνιο του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *