Η ΑΤΙΚ ΔΕΝ ΜΟΝΗ!

https://athens.indymedia.org/post/1544350/

από ATİK 17/05/2015 5:14 μμ.,
Τουρκία
Μπροσούρα που εκδόθηκε με αφορμή τις συλλήψεις Τούρκων αγωνιστών, μελών της ΑΤΙΚ, στην Ευρώπη. Τέσσερις από τους συνολικά 13 συνελήφθησαν στην Ελλάδα τον Απρίλη του 2014. Οι υπόλοιποι σε Γερμανία, Γαλλία και Ελβετία.
________________________________________
Οι ιμπεριαλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και χρόνια έχουν εξαπολύσει μια παρατεταμένη επίθεση ενάντια στην εργατική τάξη, ενάντια στους λαούς, στους μετανάστες και πρόσφυγες. Όσο οξύνονται οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις στην Ευρώπη τόσο πολύ εμφανίζεται το πραγματικό πρόσωπό τους. Ο ιμπεριαλιστικός μηχανισμός με την καθοδήγηση της Γερμανίας και Γαλλίας προσπαθεί να επιβάλει τα αντιδραστικά και αντεργατικά μέτρα με εκβιασμό και απειλές στους καταπιεσμένους λαούς της Ευρώπης. Με αυτά τα μέτρα στοχεύουν να καταργήσουν δικαιώματα και κατακτήσεις στη δουλειά στην περίθαλψη στη μόρφωση.

Η ομοσπονδία Τούρκων εργαζομένων στην Ευρώπη (ΑΤΙΚ) από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων λαών της Ευρώπης και παλεύει για τα δικαιώματα τους και για τα δικαιώματα των μεταναστών. Λόγω της στάσης της ΑΤΙΚ οι ιμπεριαλιστές της Γερμανίας και της Γαλλίας με συνεργασία με την Τουρκία έχουν εξαπολύσει κυνηγητό σε μέλη της με στόχο την τρομοκράτηση και την καταστολή τους. Σε αυτή την εκστρατεία τρομοκρατίας συμμετείχαν η Ελλάδα , η Ελβετία και η Αυστρία.
Στο πλαίσιο αυτό έχουν συλληφθεί επτά αγωνιστές στη Γερμανία ένας στη Γαλλία ένας στην Ελβετία και τρεις στην Ελλάδα με τον κίνδυνο να εκδοθούν στη Γερμανία και στη συνέχεια στην Τουρκία.

Οι αγωνιστές μέλη της ΑΤΙΚ είχαν συμμετάσχει στους αγώνες του λαού της Τουρκίας, δικάστηκαν, φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν για τις ιδέες τους. Υπό την απειλή του φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας αναγκάστηκαν να έρθουν στην Ευρώπη, όμως δεν έπαψαν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των λαών και των μεταναστών. Εδώ στην λεγόμενη δημοκρατική Ευρώπη δικάζονται για τις ιδέες και δράσεις τους και για τα δικαιώματα των λαών.

Οι ελληνικές αρχές ταυτίζονται με την πολιτική αυτή και την εφαρμόζουν. Οι αγωνιστές αυτοί πρέπει να αφεθούν ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, να ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ πουθενά και να τους χορηγηθεί ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ! Σε περίπτωση που δε συμβεί αυτό, η ελληνική κυβέρνηση θα είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για οτιδήποτε τους συμβεί!

χαλανδρι,,ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *