Μια οφειλόμενη απάντηση απέναντι στην λασπολογία

https://athens.indymedia.org/post/1543178/

1543178
από αναρχικοί-κομμουνιστές 18/04/2015 11:09 μμ.,
Μια οφειλόμενη απάντηση απέναντι στην λασπολογία και την στοχοποίηση του συντρόφου Π. Γεωργιάδη και των συλληφθέντων της πρυτανείας
________________________________________
Μια οφειλόμενη απάντηση απέναντι στην λασπολογία και την στοχοποίηση του συντρόφου Π. Γεωργιάδη και των συλληφθέντων της πρυτανείας.
Από την ημέρα εκκένωσης της κατάληψης του ΕΚΠΑ και την σύλληψη των συντρόφων της περιφρούρησης με πάγια εντολή της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του υφιστάμενου πασοκογενή υπουργού Πανούση, η δημοσιογραφική καφρίλα τείνει να ξεπεράσει τα όρια της αστειότητας και της σάτιρας.
Με την καταστολή της κατάληψης και την σύλληψη των συντρόφων , ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπο του συντρόφου Πολύκαρπου Γεωργιάδη σε σχέση με το παρελθόν του, ως έγκλειστος στις φυλακές για την υπόθεση απαγωγής του μεγαλοαστού-βιομηχάνου Μυλωνά και τον ρόλο που διαδραμάτισε συμμετέχοντας σε αυτήν!!
Άξιος ο μισθός σας “χρήσιμα ηλίθιοι” της αστικής προπαγάνδας !
Η σπίλωση του ονόματος του συντρόφου βρίσκει καταφύγιο μόνο στους ελάχιστους εναπομείναντες υποστηρικτές σας και στα τηλεδικεία των 20.00.
Ο αγώνας για την κοινωνική επανάσταση δεν γνωρίζει τον δικό σας αξιακό και οργανωτικό κώδικα, όπως φαντάζονται οι μεγαλοκαναλάρχες και οι μεγαλοεκδότες τάζοντας σας ψίχουλα για την προσωπική σας καριέρα. Το πρότυπο του υποκινητή και του “πρύτανη” όπως φαντάζονται οι πάστορες του μπατσοsite bloko μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν! Ο αγώνας για την ταξική αντεπίθεση έχει τις ρίζες του σε οριζόντιες δομές, δίχως να αναγνωρίζει και να έχει ανάγκη από καθοδήγηση όπως θέλετε να παρουσιάζετε “κύριοι γενναίοι” Λαμπρόπουλοι. Είναι ένας αγώνας που θα συνεχίζεται μέχρι τον αφανισμό κράτους και κεφαλαίου και την δημιουργία ενός κόσμου ίσου και δίκαιου. Στην δεδομένη ιστορική συγκυρία επιλέξατε να αποσιωπήσετε τον αγώνα των συντρόφων απεργών πείνας και να δυσφημίσετε τους συντρόφους της κατειλημμένης πρυτανείας.
Δικαιωματικά ο τίτλος και το σύνθημα “αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι” σας ανήκει!

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες της Πρυτανείας
Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας του Δ.Α.Κ και τους αγωνιστές από την Τουρκία

Αγώνας για την ταξική αντεπίθεση και την κοινωνική επανάσταση

αναρχικοί-κομμουνιστές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *