Αλληλεγγύη στον αναρχικό ολικό αρνητή στράτευσης Θάνο Χατζηαγγέλου,

https://athens.indymedia.org/post/1545625/
 Τετάρτη 17 Ιουνίου 9:00, Στρατοδικείο Ρούφ, Πέτρου Ράλλη 1
από Vogliamo tutto e per tutti 16/06/2015 4:31 μμ.,

Να μην αφήσουμε κανένα μόνο απέναντι στους χακί εκβιασμούς. Αλληλεγγύη στον ανρχικό ολικό αρνητή στάτευσης Θάνο Χατζηαγγέλου Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό ολικό αρνητή στράτευσης Θ. Χατζηαγγέλου Τετάρτη 17 ιούνη 2015, 9πμ, ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΡΟΥΦ, Πέτρου Ράλλη 1
________________________________________
Στις 17 Ιουνίου στο στρατοδικείο του Ρουφ δικάζεται ο ολικός αρνητής στράτευσης Θάνος Χατζηαγγέλου ο οποίος κατηγορείται για ανυποταξία σε περίοδο ειρήνης. Ο σύντροφος αρνήθηκε το Μάρτιο του 2012 να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, με δημόσια δήλωση ολικής άρνησης στράτευσης: «Αντιλαμβάνομαι όμως την ολική και δίχως όρους άρνηση στράτευσης ως κομμάτι του συλλογικού ταξικού αγώνα ενάντια στην κυριαρχία μα πολύ περισσότερο ως μια ατομική πράξη πολέμου, καθώς ο καθένας μας καλείται πλέον είτε με ποινικές διώξεις είτε με δικαστικά πρόστιμα να επωμιστεί το βάρος των αποφάσεων του. Ως πολιτικά υποκείμενα όμως οφείλουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε στιγμή του αγώνα επιλέγοντας την ολική σύγκρουση με τις δομές του κράτους και του καπιταλισμού, όσο επώδυνη και αν είναι.».
Ο σύντροφος συνελήφθει κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη στις 15/07/2014, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ του έχει επιβληθεί και πρόστιμο 6000 ευρώ για ανυποταξία.
Να μην αφήσουμε κανένα μόνο απέναντι στους χακί εκβιασμούς.
Αλληλεγγύη στον ανρχικό ολικό αρνητή στάτευσης Θάνο Χατζηαγγέλου
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό ολικό αρνητή στράτευσης Θ. Χατζηαγγέλου
Τετάρτη 17 ιούνη 2015, 9πμ, ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΡΟΥΦ, Πέτρου Ράλλη 1

About kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !
This entry was posted in Θάνος Χατζηαγγέλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *