ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

https://athens.indymedia.org/post/1545607/
από Ν.Μ 16/06/2015 11:32 πμ.,
Ως στρατευμένος επαναστάτης γνωρίζω το τίμημα των επιλογών μου. Φυλακή, θάνατος, τραυματισμός. Τους έχω πυροβολήσει και με έχουν πυροβολήσει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να διεκδικώ την αποκατάσταση της υγείας μου
________________________________________

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας χρόνος από την σύλληψη και τον τραυματισμό μου μετά από καταδίωξη και συμπλοκή με αστυνομικούς στο Μοναστηράκι.
Αποτέλεσμα του πυροβολισμού από αστυνομικό που είχε σκοπό να με σκοτώσει, κι όχι όπως γελοιωδώς ισχυρίζεται η αστυνομία να με τραυματίσει στοχευμένα στο χέρι, ήταν να υποστώ συντριπτικό κάταγμα του δεξιού βραχιονίου οστού. Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός που μεταφέρθηκα οι γιατροί μετά από εγχείρηση τοποθέτησαν εξωτερική συσκευή οστεοσύνθεσης για την αποκατάσταση του οστού, ως την μοναδική λύση λόγω της φύσης του κατάγματος και συνέστησαν τακτικό επανέλεγχο.
Σε όλο αυτό το διάστημα κυριότερη φυσικά μέριμνα του κράτους δεν είναι η παροχή ιατρικής περίθαλψης αλλά η κράτηση μου υπό ειδικές συνθήκες ασφάλειας και απομόνωσης πράγμα το οποίο καταλήγει να αποβαίνει εις βάρος της έγκαιρης ιατρικής περίθαλψης.
Μετά από ένα χρόνο κι αφού έχω μεταχθεί διαδοχικά από το νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού στις φυλακές Διαβατών μετά στις φυλακές τύπου Γ στον Δομοκό και τώρα στο ειδικό παράρτημα πολιτικών κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού λόγω του εφετείου της πρώτης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα έχει γίνει μικρή πρόοδος όσο αφορά την πώρωση και την αποκατάσταση του οστού. Ουσιαστικά εξακολουθώ να είμαι ανάπηρος από το ένα χέρι.
Αυτή την περίοδο έχω κάνει αίτηση για ιατρικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό κι ο ορθοπεδικός γιατρός των φυλακών Κορυδαλλού σε συνεννόηση με τον γιατρό του Ευαγγελισμού που με χειρούργησε έχει εκδώσει παραπεμπτικό με την ένδειξη του κατεπείγοντος για να κάνω αξονική τομογραφία και ακτινογραφία πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.
Αυτή η κωλυσιεργία οφείλεται όπως έχω ήδη πει στα ειδικά μέτρα ασφάλειας στα οποία υποβάλλομαι. Για την καθυστέρηση αυτή υπεύθυνοι κατά σειρά ιεραρχίας είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και Δημοσίας Τάξης Γιάννης Πανούσης, τα μέλη της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών, η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη και ο εισαγγελέας των φυλακών Νίκος Ποιμενίδης.
Να επισημάνω ότι η νυν διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού Κουτσομιχάλη, ήταν αυτή που ως διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Ελαιώνα το 2010, κωλυσιεργούσε να στείλει στο νοσοκομείο την συντρόφισσα Πόλα Ρούπα όταν ήταν έγκυος τότε και είχαν παρουσιαστεί επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. Δεν επικαλούμαι τον ανθρωπισμό των νέων αριστερών διαχειριστών της καπιταλιστικής κρίσης, των εγκληματιών και δολοφόνων του κράτους, που συνεργούν στην πολιτική κοινωνικής γενοκτονίας και εκκαθάρισης τμημάτων του πληθυσμού, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα διάσωσης που υπαγορεύει η υπερεθνική ελίτ μέσω του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Για αυτούς που αποτελούν την οικονομική και πολιτική ελίτ ο ανθρωπισμός και η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν αφορούν κανέναν άλλο πέραν των ταξικά ομοίων τους. Δεν αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, τους φτωχούς και τους προλετάριους. Δεν αφορούν τους φυλακισμένους, δεν αφορούν τους εχθρούς του συστήματος όπως εγώ.
Ως στρατευμένος επαναστάτης γνωρίζω το τίμημα των επιλογών μου. Φυλακή, θάνατος, τραυματισμός. Τους έχω πυροβολήσει και με έχουν πυροβολήσει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να διεκδικώ την αποκατάσταση της υγείας μου και να απαιτώ να μην υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση στην μεταφορά μου στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις με το αιτιολογικό των ειδικών μέτρων ασφαλείας.

Νίκος Μαζιώτης
φυλακές Κορυδαλλού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *