ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ1548964
από Αλληλεγγυοι 15/09/2015 6:04 μμ.,
Αλληλεγγύη

Στις 14 Σεπτέμβρη 2015 η συγκρατούμενη μας Εύη Στατήρη ξεκινάει ένα δύσκολο και επικίνδυνο αγώνα για την ελευθερία της. Ξεκινάει απεργία πείνας για να διεκδικήσει κάτι που εξαρχής δεν έπρεπε να της έχει στερηθεί.
Εδώ και έξι μήνες παραμένει προφυλακισμένη για το έγκλημα να έχει επιλέξει ως σύντροφο της ζωής της τον συγκρατούμενο μας Γεράσιμο Τσάκαλο μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Εδώ και έξι μήνες η φασιστική συμμορία των καθαρμάτων που εκπροσωπούν τη δικαιοσύνη την τιμωρούν επειδή δεν μετάνιωσε για την προσωπική της επιλογή επειδή δεν αποκήρυξε τον σύντροφό της επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.
Εδώ και έξι μήνες κρατείτε αιχμάλωτη χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν κατασκευασμένο μόνο και μόνο για να εκδικηθούν οι πολιτικοί προϊστάμενοι των δικαστών και των ανακριτών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς η οποία αποπειράθηκε να αποδράσει.
Εδώ και έξι μήνες είναι όμηρος σε ένα φασιστικής εμπνεύσεως ψυχολογικό πόλεμο που οι αρχές με ενορχηστρωτή κυρίως τον Ευτύχη Νικόπουλο έχουν κηρύξει εναντίων των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Εδώ και έξι μήνες ο κρατικός μηχανισμός εγκληματεί παραβιάζοντας τις ίδιες του τις διατάξεις (νόμος Παρασκευόπουλου) που θέσπισε προκειμένου να σταματήσουν τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς την απεργία πείνας με αίτημα την απελευθέρωση των συγγενών τους.
Εδώ και έξι μήνες παρακολουθούμε την βαρβαρότητα την απανθρωπιά την υποκρισία και το φασισμό ενός συστήματος που ενώ υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ουσία τα ποδοπατά προσπαθώντας να τα συνθλίψει κρατώντας την Εύη αιχμάλωτη και εξορίζοντας την Αθηνά Τσακάλου μητέρα των συγκρατούμενων μας Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου στη Σαλαμίνα απαγορεύοντας της να επισκέπτεται τα ίδια της τα παιδιά στη φυλακή και στερώντας της την δυνατότητα να μπορεί να κάνει απαραίτητες για την υγεία της εξετάσεις.
Την ίδια στιγμή που τα αποβράσματα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής αποφυλακίζονται ένας προς έναν με άρση κιόλας των περιοριστικών τους όρων (περίπτωση Ηλία Κασιδιάρη που αφού αποφυλακίστηκε στο δωδεκάμηνο το ίδιο δικαστικό συμβούλιο με πρόεδρο την Εριέττα Χαλεβίδου αποφάσισε την απόρριψη της αποφυλάκισης της Εύης Στατήρη ενέκρινε την άρση των περιοριστικών του όρων τη στιγμή που αντιμετωπίζει τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες), την ίδια στιγμή που δεκάδες πολιτικά πρόσωπα της εξουσίας βρίσκονται στο απυρόβλητο ενώ εμπλέκονται σε ένα σωρό υποθέσεις διαφθοράς το κράτος θεσπίζει άτυπα και παράνομα ως ιδιώνυμο αδίκημα το να είναι κανείς συγγενής πολιτικών κρατουμένων και ως τρομοκρατική πράξη το να τους συμπαραστέκεται .
Σήμερα λοιπόν υψώνουμε τις φωνές μας σε ένδειξη αλληλεγγύης στη Εύη Στατήρη που ξεκινάει απεργία πείνας με αίτημα την απελευθέρωση της και της ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη στο δύσκολο αγώνα που έχει ξεκινήσει.
Προειδοποιούμε το υπουργείο δικαιοσύνης πως όσο περνούν οι μέρες και αυξάνεται ο κίνδυνος για την Εύη τόσο η οργή μας για την αδικία που υφίσταται θα φουντώνει.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ
ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ Α ΠΤΕΡΥΓΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *