Οι δολοφονίες είναι παράδοση για το Φασιστικό κράτος της Τουρκίας

http://oagonas.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html

Υπεύθυνος για τις δολοφονίες στην Άγκυρα είναι
ο ιμπεριαλισμός και ο συνεργάτης τους το ΑΚΡ!
Σήμερα στην Άγκυρα, οι βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα κατά τη διάρκεια της «Συγκέντρωσης για την Ειρήνη», η οποία διοργανώθηκε από τις Συνομοσπονδία Δημοσίων Υπαλλήλων, Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών, Ομοσπονδία Επαναστατικών Εργατικών Συνδικάτων και Ένωση Γιατρών Τουρκίας, για άλλη μία φορά αποκάλυψαν το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας. Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση σκοτώθηκαν 30 και τραυματίστηκαν 126.
Οι παρακρατικοί αιματοκύλησαν πάλι το λαό. Ο φασισμός συνεχίζει να χύνει σαν ποτάμι το αίμα του λαού. Ο φασισμός, χωρίς να κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε άνδρες, γυναίκες, ηλικιωμένους, νέους, παιδιά με τις αιματοβαμμένες επιθέσεις που πραγματοποιεί αποδεικνύει τον φόβο που τον διακατέχει απέναντι στο λαό και αποδεικνύει ότι πλησιάζει το τέλος του. Ο μόνος δρόμος για να θάψουμε το φασισμό την στο χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι ο πόλεμος μέχρι την κατάκτηση της ελευθερίας, δεν είναι η προσέγγιση με αυτούς που μας αιματοκυλούν αλλά να τον πνίξουμε στο αίμα που ο φασισμός χύνει.
Το ΑΚΡ δεν κυβερνάει. Με το φόβο ότι θα χάσει την εξουσία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την έχθρα του απέναντι στο λαό. Να μην προσπαθήσει κανείς να αποκρύψει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενος ότι πίσω από αυτές τις βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες βρίσκεται το ΙΣΙΣ ή κάποιες άλλες οργανώσεις. Ο πραγματικός υπεύθυνος είναι ο Ερντογάν και το κυβερνών κόμμα (ΑΚΡ)
Σε αυτά τα χώματα δεν ζούμε για πρώτη φορά τέτοιες μαζικές δολοφονίες. Έφτασε η ώρα, απέναντι σε αυτές τις δολοφονίες ο λαός να ξεσπάσει στον εχθρό, να στραφεί ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στον συνεργάτη του που είναι το φασιστικό κυβερνών κόμμα (ΑΚΡ), να ζητήσει λογαριασμό για το αίμα μας που χύνεται.
Η πραγματική ΕΙΡΗΝΗ μπορεί να γίνει μόνο όταν νικήσουμε το φασισμό, διώξουμε από τα χώματά μας τον ιμπεριαλισμό, και κατακτήσουμε μια αταξική κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, με ισότητα και ελευθερία, δηλαδή με την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού. Ο μόνος δρόμος για την απελευθέρωση των λαών είναι ο κοινός αγώνας όλων των εθνών και θρησκευτικών δογμάτων.
Ο Φασισμός με Δολοφονίες και με Βόμβες δεν θα Υποτάξει τους Λαούς της Ανατολίας!
Υπεύθυνος των Δολοφονιών Είναι ο Φασισμός του ΑΚΡ. Δολοφόνος Είναι το Κράτος!
Θα Ζητήσουμε Λογαριασμό από τους Εχθρούς του Λαού που Μετέτρεψαν τη Χώρα μας σε Λίμνη Αίματος!
10.10.2015
Λαϊκού Μετώπου στην Ελλάδα

_______________________________________________

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *