ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

1550984
από στέγ★ 05/11/2015 12:58 μμ.,
Στις 04 Νοεμβρίου το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Γαλάτσι ενόψει της επίσκεψης του προέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μ. Σουλτς.
________________________________________

Στις 04 Νοεμβρίου το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Γαλάτσι ενόψει της επίσκεψης του προέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μ. Σουλτς. Παρά την ανακοίνωση της επίσκεψης μόνο λίγες ώρες πριν, στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δεκάδες αλληλέγγυοι/ες, οι οποίοι στον δρόμο από το σημείο της συγκέντρωσης Τράλλεων & Βεΐκου προς τα κλειστό γυμναστήριο του Παλαί εμποδίστηκαν από διμοιρία των ΜΑΤ. Οι μπάτσοι όμως δεν ξέρουν την γειτονιά μας τόσο καλά όσο εμείς και πραγματοποιώντας ελιγμό βρεθήκαμε έξω από την πόρτα του γυμναστηρίου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκεί κατέφθασε μετά από ώρα ο Μ. Σουλτς μαζί με κυβερνητικούς αξιωματούχους, συνοδευόμενοι από επιπλέον δυνάμεις της αστυνομίας. Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδήλωσης φωνάζονταν συνθήματα όπως:
-Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών πόλεμος στο πόλεμο των αφεντικών
-Στο φράχτη του Έβρου, στον πάτο του Αιγαίου χτίζεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου
-Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι, στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ξένοι
-Με τους μετανάστες είμαστε μαζί, επαναπροώθηση σε μπάτσους και ναζί» κ.ά.

Ενάντια στους πολιτικούς εκφραστές της Ευρώπης – Φρούριο και ηθικούς αυτουργούς των δολοφονιών προσφύγων και μεταναστών.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
http://stegastro.espivblogs.net/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *