Στάση στις ανδρικές φυλακές Κορυδαλλού

1551231
από ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 11/11/2015 8:38 μμ.,
Φυλακές

________________________________________
Aπό τις 25/10 έχουμε ξεκινήσει κινητοποιήσεις, αρνούμενοι το μεσημεριανό κλείδωμα των κελιών και τη μεσημεριανή καταμέτρηση, για να διεκδικήσουμε μια σειρά βασικών δικαιωμάτων μας. Από την Παρασκευή 6/11 έως την Κυριακή 8/11 προχωρήσαμε σε τριήμερη βραδινή στάση για μια ώρα μετά το προβλεπόμενο κλείσιμο της φυλακής (20:00-21:00).
Όμως έως σήμερα Τετάρτη 11/11, όχι μόνο δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά εκτοξεύονται και απειλές για μεταγωγές κρατουμένων που συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
Τι από τα δυο συμβαίνει: μια προκλητική αδιαφορία απέναντι στα δίκαια αιτήματα μας ή μια πεισματική άρνηση να συζητήσουνε με κρατούμενους, ίσως λόγω του κλίματος που δημιουργεί ένας φαντασιόπληκτος πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ή μήπως και τα δυο;
Όπως και να έχει εμείς δεν πρόκειται να ανεχτούμε τον εμπαιγμό και την αδιαφορία. Από σήμερα λοιπόν προχωρούμε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας πραγματοποιώντας βραδινή διαμαρτυρία διαρκείας για 2 ώρες μετά το προβλεπόμενο κλείσιμο της φυλακής (20:00-22:00) έως ότου λάβουμε απάντηση στα αιτήματα μας.

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *