Φίλοι και αλληλέγγυοι της Σ.Π.Φ. –«Κράτα το σόου …Πανούση…»

1551167
από Φίλοι και αλληλέγγυοι της Σ.Π.Φ. 10/11/2015 5:05 μμ.,

Το σόου του Πανούση συνεχίζεται…Η εξάρτησή του από τΦίλοι και αλληλέγγυοι της Σ.Π.Φ. –«Κράτα το σόου …Πανούση…»α αξιώματα της εξουσίας και η απώλειά τους, του έχουν προκαλέσει στερητικά σύνδρομα και πλέον είναι δέσμιος του παραληρήματός του…
Στις δήθεν απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέθεσε και διέρρευσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους, φωτογραφίζει συντρόφους από τη Σ.Π.Φ. να συμμετέχουν σε «διαπραγματευτικές» συνομιλίες με εκπρόσωπο του υπουργείου…και να εκτοξεύουν απειλές…
Απ’ ότι φαίνεται η κοπτοραπτική συνομιλιών της ΕΥΠ, της Αντιτρομοκρατικής και του Πανούση προσπαθεί να εγκαθιδρύσει το δικό της πραξικόπημα «αλήθειας»…
Το ψέμα τους όμως είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει…
Πρώτον: Στους διαλόγους που πούλησε ο Πανούσης στα Μ.Μ.Ε. αναφέρεται στις πιέσεις και τις απειλές που υποτίθεται ότι εκτοξεύονταν από «ηγετικό στέλεχος των Πυρήνων» για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄, την λήψη DNA και τον Σ. Ξηρό.
Είναι γνωστό σε όλους ότι η ΣΠΦ ξεκίνησε την απεργία πείνας με αποκλειστικό σκοπό την παύση των φασιστικών διώξεων των συγγενών του Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου που τότε είχαν προφυλακιστεί. Δεν συμμετείχε στη μαζική απεργία πείνας των υπόλοιπων πολιτικών κρατουμένων για τα αιτήματα του DNΑ , του Σ, Ξηρού κλπ, αλλά στα κείμενά της είχε εκφράσει την αμέριστη αλληλεγγύη στον αγώνα αυτόν. Άρα είναι παράλογο κάποιος από τους Πυρήνες να πιέζει και να απειλεί για αιτήματα που δεν έχει θέσει η οργάνωση.
Δεύτερον: Σε κάποιο σημείο των υποτιθέμενων συνομιλιών γράφεται ότι το μέλος των Πυρήνων ζητούσε « την εξαίρεσή τους από τις φυλακές τύπου Γ». Κατά τη διάρκεια της απεργίας των Πυρήνων είναι γνωστό ότι το μόνο που ζητούσαν ήταν η απελευθέρωση των συγγενών τους και όπως έγραφαν στα δημόσια κείμενά τους (υπάρχουν όλα αναρτημένα στο διαδίκτυο) « δεν διεκδικούμε τίποτα για μας».
Τρίτον: Τόσο για την περίπτωση της Α. Τσάκαλου. Όσο και της Ε. Στατήρη, η αποφυλάκισή τους έγινε με τον αγώνα τον δικό τους ( Η Εύη έκανε και η ίδια απεργία πείνας) και την αλληλεγγύη του κινήματος. Αποφυλακίστηκαν με αποφάσεις δικαστικού συμβουλίου ( Η Εύη πριν από έναν μήνα ) με σκληρούς περιοριστικούς όρους. Η Α. Τσάκαλου σε καθεστώς εξορίας στη Σαλαμίνα και η Εύη Στατήρη σε καθεστώς ημιελευθερίας με δυνατότητα κίνησης ενός χιλιομέτρου από την κατοικία της.
Ακόμα και η περίφημη τροπολογία του Παρασκευόπουλου για τους συγγενείς, παραμένει μέχρι και σήμερα ανενεργή και δεν έπαιξε τον παραμικρό ρόλο στην αποφυλάκισή τους.
Τέταρτον: Οι συνομιλίες που «διέρρευσαν» αναφέρονται και στο επίμαχο διάστημα μετά την καταστολή της κατάληψης της πρυτανείας .Είναι γνωστό ότι τα μέλη της ΣΠΦ είχαν διακόψει την απεργία πείνας πολλές μέρες πριν την καταστολή της πρυτανείας και τότε συνέχιζαν μόνο οι περισσότεροι αναρχικοί κρατούμενοι που είχαν ξεκινήσει τη μαζική απεργία πείνας.
Πέμπτον: Η ΣΠΦ έχει αναλάβει δημόσια την ευθύνη για το χτύπημα στο γραφείο του Πανούση το 2009 σε προκήρυξη που είχε κυκλοφορήσει τότε, οπότε ο «αποκαλυπτικός» διάλογος «καλά κάναμε και του βάλαμε βόμβα» απλά επαναλαμβάνει κάτι που είναι γνωστό σε όλους. Και είναι γνωστό επίσης ότι τα μέλη της ΣΠΦ έχουν αναλάβει και έχουν υπερασπιστεί όλες τις ενέργειές τους.
Έκτον: Οι επισκέψεις που «αποκαλύπτονται» από τον Πανούση, εκπροσώπου του υπουργείου σε πολιτικούς κρατούμενους απεργούς πείνας είναι όχι απλά κάτι συνηθισμένο , αλλά η επίσημη γραμμή του υπουργείου εδώ και χρόνια. Επανειλλημένως έχει επισκεφτεί τις φυλακές σε περίοδο κινητοποιήσεων τόσο ο προηγούμενος γενικός γραμματέας Σκανδάμης (με κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) όσο και οι προκάτοχοί του και είχαν μιλήσει κι αυτοί με… «τρομοκράτες».
Μάλιστα πριν λίγους μήνες επισκέφτηκε τις φυλακές Κορυδαλλού, επιτροπή βουλευτών, ανάμεσά τους και ο Ι. Φωτήλας (Ποτάμι), για να μιλήσουν με κρατούμενους.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας της ΣΠΦ εκπρόσωπος του υπουργείου τους επισκέφτηκε δύο φορές παρουσία της διευθύντριας των φυλακών και υπαλλήλων για να τους μεταπείσει να σταματήσουν την απεργία και η όλη «συνδιαλλαγή» περιορίστηκε σε ένα απόλυτα κατηγορηματικό «όχι» από τη μεριά των κρατουμένων που ζητούσαν την αποφυλάκιση των συγγενών τους.
Είναι δεδομένο πως ο Πανούσης θα συνεχίσει το σήριαλ που ξεκίνησε…Είναι δέσμιος της ματαιοδοξίας του και της εξάρτησής του από τη δημοσιότητα. Θυμίζει τη μύγα του Αισώπου που κάθεται στο πίσω μέρος ενός άρματος που τρέχει, κοιτάζει πίσω και αυτοθαυμάζεται λέγοντας « πω, πω σκόνη που σήκωσα!»…

Φίλοι και αλληλέγγυοι της Σ.Π.Φ.

Υ.Γ. Προκαλεί εντύπωση πως ένας ιδιώτης όπως είναι πλέον ο Πανούσης κατέχει κατά παράβαση των νόμων , στα χέρια του απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ και υποτιθέμενες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που τα διοχετεύει στα media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *