Χαιρετίσματα από το Κομπάνι

COMPANI 3

1550803
από rebelian 31/10/2015 10:53 μμ.,

Όλοι οι αυτόνομοι δημοκρατικοί θεσμοί , οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, των πολιτικών κομμάτων, των γυναικών και των κινήματων της νεολαίας στο Καντόνι του Κομπάνι προέβησαν σε κοινή δήλωση προς τον Τύπο για να χαιρετήσει την 1η Νοέμβρη Παγκόσμια Ημέρα Kobanê.
Η δήλωση προς τον Τύπο πραγματοποιήθηκε στον Λόφο του Mishtenur και διαβάστηκε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινωνικών Υποθέσεων του Καντόνιου του Κομπάνι Shervan Muslim αφου πρίν πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των μαρτύρων του Kobanê. Το δελτίο Τύπου ανέφερε:
«Χαιρετίσματα από το Κομπάνι , την πόλη των μαρτύρων. Εμείς οι άνθρωποι του Κομπάνι, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς εσάς που αγκαλιάσατε την ιστορική αντίσταση του Kobanê και των μαρτύρων μας με τιμή. Από την καρδιά της Kobanê, θα σας υποδεχτούμε με θερμότερα αισθήματα.
Στο πρόσωπο των συντρόφων Rojhat, Paramaz Kızılbaş και Sarya, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους τους μάρτυρες των YPG / YPJ και σκύβουμε με σεβασμό στην αναμνησή τους.
Οι μάρτυρες είναι το παρόν μας, το μέλλον, η τιμή και η πιο ιερή αξία, και η πηγή της ελεύθερης και της κοινής ζωής μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Kobanê ανήκει όχι μόνο στον λαό της , αλλά σε όλο τον κόσμο, όλους εσάς τους αξιοπρεπείς ανθρώπους. . Η ιστορική γενναιότητα και η αντίσταση που πραγματοποιήθηκε στο Κομπανί υπό την ηγεσία των μαχητών της ελευθερίας μας είναι όχι μόνο για τοKobanê αλλά και το σύνολο της ανθρωπότητας γιατι είναι ένας αγώνας που υπερασπίζεται την τιμή και τις αξίες της ανθρωπότητας.
Με την καρδιά σας να χτυπάει για το Kobanê, έχετε δώσει τη συνεχή υποστήριξη και ξεσηκωθήκατε παντού σε όλο τον κόσμο για να δώσετε δύναμη και το ηθικό στους μαχητές που πολέμησαν στο πεδίο της μάχης. Αυτούς τους πολεμιστές που διεξάγουν μια μάχη μέρα-νύχτα ενάντια στην πιο βάρβαρη συμμορία στον κόσμο και στα βαρέα όπλα τους με μια ατσάλινη θέληση για ελευθερία, και κυμάτιζαν τη σημαία της αντίστασης της ανθρωπότητας με αξιοπρέπεια.
Οι συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο και η παγκόσμια υποστήριξη την περσινή 1η Νοεμβρίου έγινε ένα μέρος της δύναμης και της δέσμευσης των YPG / YPJ , και επέτρεψε την αντίσταση στο Kobanê για να κερδίσει μια νίκη.
Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσετε να παρέχετε υποστήριξη και να εκπληρώνεται το καθήκον σας, συμμετέχοντας στην ωραιοποίηση και την ανασυγκρότηση του Kobanê με τον ίδιο τρόπο και συναίσθημα που σας έκαναν να διαδηλώσετε για τη νίκη και την ελευθερία του Kομπανί..
Ας γίνουμε και πάλι μία μόνο καρδιά και σώμα, και να ενεργήσουμε υπό τον κοινό σύνθημα «Όλα για την ανοικοδόμηση της Kobanê”.
Ας εκδηλώσουμε την ίδια αποφασιστικότητα και να σταθούμε όρθιοι κατά των απειλών που πρόφερε το ΑΚΡ, Ερντογάν και Νταβούτογλου
We once again greet all of you with respect from the sacred Hill Mishtenur, the castle of resistance by Gelhat, Paramaz, Rêvan, Zozan and Arins.”
Εμείς για άλλη μια φορά χαιρετάμε όλους σας με σεβασμό από τον ιερό λόφο του Mishtenur, το κάστρο της αντίστασης από Gelhat, Paramaz, Revan, Zozan και Arins. “

Οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας , που αποτελούνται από 13 επαναστατικές δυνάμεις από τους λαούς της Συρίας, έχουν ξεκινήσει την πρώτη επίθεσή τους εναντίον των συμμοριών του ISIS.

Μια δήλωση από τις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας (QSD), η οποία ανακοίνωσε την ίδρυσή της στις 12 Οκτωβρίου, διαβάστηκε από τον επίσημο εκπρόσωπος Ταλάς Αλί SULO για λογαριασμό της Γενικής Διοίκησης.

Η δήλωση υπενθύμισε τα ακόλουθα σημεία, πως ο στόχος του QSD “Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας προέκυψε από την ενότητα των ελευθέρων λαών της Συρίας, με στόχο την επίτευξη ενός κοινού αγώνα για να ξεπεραστεί ο σημερινός κατακερματισμός των στρατιωτικών δυνάμεων στη Συρία και να εξασφαλίσει η απελευθέρωση των λαών της Συρίας από την παρούσα θηριωδία και τον τρόμο. ο QSD θα πρέπει να αγωνίζονται για την οικοδόμιση της ίσης, ελεύθερης και δημοκρατικής Συρία, όπου όλοι οι λαοί μπορούν να απολαύσουν τα βασικά τους δικαιώματα και την πολιτιστική ταυτότητα, χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες, να εκφράζουν τις σκέψεις τους και να ζήσουν μια ζωή με ελευθερία. “

Επισημαίνοντας την ένταση στις πολιτικές και στρατιωτικές εξελίξεις στο συριακό έδαφος, και την παράλληλη ένταση της παρέμβασης από εξωτερικές δυνάμεις και τις χώρες της περιοχής, ανέφερε η δήλωση πως ήταν συνεπώς απαραίτητο να σχηματίσουν μια ένωση των δυνάμεων σε αυτή την ιστορική διαδικασία που θα καθορίσει την μοίρα του πόλεμου και της σύγκρουσης στη χώρα.

Επαναλαμβάνοντας την υπόσχεση του QSD να καθαρίσει το συριακό έδαφος απο την τρομοκρατία και για την απελευθέρωση των λαών της απο τις δίωξεις και την καταστολή, ο εκπρόσωπος Ταλάς Αλί Sulo είπε , “Με βάση το στόχο αυτό, έχουμε κάνει το πρώτο βήμα της δουλειάς μας και ανακοινώνουμε την έναρξη της πρώτης στρατιωτικής επίθεσης μας κατά των ομάδων της συμμορίας του ISIS, ως μέρος του σχεδίου για την απελευθέρωση των συριακών εδαφών . Η επίθεση θα ξεκινήσει στα νότια της επαρχίας της Hesekê. “

Ο SULO δήλωσε ότι η επίθεση θα συνεχιστεί μέχρι το νότιο τοπίο της Hesekê είναι εντελώς απελευθερωμένο από τη κατοχη του ISIS και η ειρήνη είναι εξασφαλισμένη εκ νέου στην περιοχή.

Προειδοποιόντας ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο ενδέχεται να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες, ο SULO κάλεσε το λαό της περιοχής να εγκαταλείψει το έδαφος και να περάσει στις ασφαλείς περιοχές υπό τον έλεγχό τους. Ζήτησε επίσης από τους λαούς της Συρίας να υποστηρίζουν και να συμμετάσχουνστον QSD, την εθνική δύναμη των λαών της Συρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *