4η δίκη ΣΠΦ, Πέμπτη 5.11.15

1551115
από ΚΟΝΤΡΑ 09/11/2015 10:53 πμ.,

________________________________________
4η δίκη ΣΠΦ, Πέμπτη 5.11.15 Με αυτή τη συνεδρίαση, στην οποία έκαναν πολιτικές δηλώσεις ο Χρήστος Τσάκαλος και ο Παναγιώτης Μασούρας, ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στην 4η δίκη της ΣΠΦ.

Ο Χρ. Τσάκαλος εξήγησε εισαγωγικά, ότι πήρε προθεσμία για να κάνει μια πολιτική δήλωση. Δεν αποδέχομαι ότι είμαι κατηγορούμενος και δεν θα απολογηθώ, τόνισε. Θεωρώ ότι η τοποθέτησή μου έχει αξία έξω από αυτή την αίθουσα και γι’ αυτό επέλεξα να τη δημοσιοποιήσω προτού τοποθετηθώ στη δικαστική αίθουσα.

Παραθέτουμε στη συνέχεια τα πλήρη κείμενα των τοποθετήσεων του Χρ. Τσάκαλου και του Π. Μασούρα.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 13 Νοέμβρη με τη πρόταση του εισαγγελέα Γρηγόρη Βαβέτση.

About kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !
This entry was posted in ΔΙΚΗ 250 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Σ.Π.Φ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *