Γράμμα κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού και Λάρισας

https://athens.indymedia.org/post/1555153/

από @ 07/02/2016 10:31 μμ.,

Άλλο ένα περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει η συνεργασία της αστυνομίας με οποιαδήποτε κυβέρνηση για την απομόνωση και την κακοποίηση των κρατουμένων που στέκονται με ψηλά το κεφάλι. Ο συγκρατούμενος μας Fabio Dusko μεταφέρεται από τις φυλακές Τρικάλων στις φυλακές Κορυδαλλού για το δικαστήριο του που ξεκινάει στις 15 Φεβρουαρίου για το σχέδιο απόδρασης της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Τα ΕΚΑΜ εισέβαλαν και τον απήγαγαν με τη βία τα ξημερώματα(6/2/2016) μεταφέροντας τον στο μεταγωγών όπου κρατείται ακόμα (το δικαστήριο αναμένεται να διαρκέσει αρκετό καιρό και η κράτηση του εκεί είναι ανέφικτη).
Εκεί έλαβε μέρος ένα ακόμα περιστατικό κρατικής βίας με το ξυλοδαρμό του αναρχικού Παναγιώτη Ασπιώτη, όπου σε μια προσπάθεια απόσπασης δείγματος DNA, ξυλοκοπήθηκε από την αντιτρομοκρατική, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.
Το καθεστώς περί δημοκρατίας και μη φασιστικών μέτρων από την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι ανύπαρκτο και συνεχίζει να στηρίζει τη φασιστική νοοτροπία των προηγούμενων κυβερνήσεων. Τα περιστατικά αυτά έρχονται να συμπληρώσουν την αυταρχική συμπεριφορά της διευθύντριας Κουτσομιχάλη του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού στο παζλ της απαξίωσης της ζωής των κρατουμένων.
Αυτά πρέπει να αλλάξουν άμεσα αλλιώς οι πράξεις που θα γίνουν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις μας και θα δεχτείτε χτύπημα στη δικαιοσύνη σας.

Κρατούμενοι από Β’ πτέρυγα φυλακών Λάρισας
και από 3ο όροφο ψυχιατρείου Κορυδαλλού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *