Κείμενο του Τάσου Θεοφίλου για τον βασανισμό του συντρόφου Π. Ασπιώτη

1555140
από @ 07/02/2016 4:18 μμ.,

Κείμενο του Τάσου Θεοφίλου για τον βασανισμό του συντρόφου Π. Ασπιώτη

Το Σάββατο 6/2/2016 κατόπιν συγκεκριμένου σχεδιασμού που εκπόνησαν από κοινού η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δικαστικοί και αστυνομικοί κύκλοι, ο σύντροφος Π. Ασπιώτης βασανίστηκε στην απομόνωση της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής από τα θρασύδειλα τσογλάνια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να του αποσπάσουν με τη βία δείγμα DNA με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Βασανισμός που συνεχίστηκε και μετά την εξασφάλιση του πολύτιμου λάφυρου.

Αν οι φυσικοί αυτουργοί αυτού του βασανισμού οι οποίοι, καλυπτόμενοι πίσω από την ταγματασφαλίτικη κουκούλα τους και την προστασία που τους παρέχει η δύσοσμη υπηρεσία τους, δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ και πουθενά, δεν ισχύει το ίδιο και για τους 2 ηθικούς αυτουργούς που έχουν όχι μόνο πολιτική, αλλά και προσωπική ευθύνη. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, Υπουργό Δικαιοσύνης, και τον κ. Ευτύχη Φυτράκη, γ.γ. του ίδιου Υπουργείου, ο οποίος μεταξύ άλλων εκτελεί και χρέη “τοποτηρητή” της αντιτρομοκρατικής στο πεδίο της δικαιοσύνης.

Αν ο υποτιθέμενος προοδευτικός κ. Νίκος Παρασκευόπουλος μετά από ένα χρόνο “αριστερής διακυβέρνησης” (ακόμα και επί υπουργίας του ακροδεξιού Χαράλαμπου Αθανασίου δεν έχει καταγραφεί ανάλογο περιστατικό) κατάλαβε ότι η εφαρμοσμένη πολιτική σε τίποτα δεν θυμίζει τις συνθήκες εργαστηρίου του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και συμφώνησε μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση να “λερώσει τα χέρια του”, είναι καιρός να καταλάβει επίσης ότι δεν μπορεί να προσποιείται πως καθαρίζει τα περιττώματα της αστυνομικής και δικαστικής ασυδοσίας, ενώ τα λερώνει με το αίμα των φυλακισμένων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ Π. ΑΣΠΙΩΤΗ
ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Τάσος Θεοφίλου
Φυλακές Κορυδαλλού
7/2/2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *