Για το δικαστήριο, την ανάκριση και…έτσι απλά.

https://athens.indymedia.org/post/1555575/

Για το δικαστήριο, την ανάκριση και...έτσι απλά
από @ 18/02/2016

Προσωπική τοποθέτηση, υπόθεση 1/10/2014, Αθήνα, αντιτρομοκρατική, εκδίκαση 4/3/2016

Για το δικαστήριο, την ανάκριση και….έτσι απλά.
Είχα ετοιμάσει κάποιες σκέψεις πριν λίγο καιρό και ενώ ήμουν έτοιμη να δώσω με τη σειρά μου ένα προσωπικό στίγμα, έρχεται μια είδηση να κόψει τον ειρμό της κίνησης αυτής. Η είδηση λέγεται συμπληρωματική ανάκριση (1/12/2015, Αθήνα) από τα ίδια σκουπίδια που είχαμε αντιμετωπίσει και τότε. Αυτή τη φορά δεν ήθελαν κάτι απ’ όλους παρά μόνο από τρεις της υπόθεσής μας. Σαν καλό δουλοπρεπές και εργατικό συνεργείο της ρουφιανιάς τα μυρμήγκια της αντιτρομοκρατικής συνεχίζουν το έργο τους και συλλέγουν ό,τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό στο οικοδόμημα της αηδίας που στήνουν εδώ και ένα χρόνο και παραπάνω.
Όμως εμείς γνωρίζουμε πως η μόνη στόχευση είναι η ψυχική και σωματική εξάντληση των εντός και των εκτός των τειχών. Η ίδια θεατρική παράσταση, η θεαματική εικόνα των επιτυχημένων που ακόμη μια φορά δούλεψαν σκληρά και απομάκρυναν τους ‘κακούς’ από τους δρόμους της νομοταγούς κοινωνίας μας. Η ίδια ιστορία χρόνια ολόκληρα, τα ίδια σκατά ρε κουφάλες κάνετε. Ένα στοιχείο εδώ, ένα στοιχείο εκεί και παραμύθια να στολίζουν και να μπουκώνουν τις δικογραφίες με ‘αποδείξεις’ της ενοχής μας. Πιο βαθιά στα κωλομπουντρούμια σας. Το μόνο στοιχείο που γνωρίζετε είναι πως οι εγκληματίες είναι ανάμεσά μας. Είστε εσείς που προστατεύετε πολιτικούς και βασανιστές. Είστε εσείς οι ίδιοι φασίστες και ρουφιάνοι. Η χαβούζα που φτιάξατε είναι απέραντη και οι φοβισμένες και βρώμικες συνειδήσεις σας το ξέρουν καλά αυτό. Απλά εμείς το βλέπουμε και πράττουμε αυτόνομα, από ψυχής. Εσείς έχετε αφεντικά για να φοβάστε και να τα προστατεύετε, εμείς κινούμαστε ελεύθερα στα σκοτάδια ίσως και με κουκούλες, με βλέμμα καθαρό γιατί ξέρουμε το δρόμο που βαδίζουμε. Μπορεί να έχει αγκάθια και σίδερα όμως ήδη έχουμε το φως στα χέρια μας. Εσείς τα έχετε λερωμένα, εσείς οφείλετε να προσέχετε τις κινήσεις σας.
Είμαστε ξεκάθαροι, δε θα λυγίσουμε. Τα δάκρυά μας οφείλονται στο ότι έχουμε ψυχή, δε ζούμε σύμφωνα με τη σάπια κουλτούρα σας και δεν αναπνέουμε το σάπιο αέρα σας. Χτίζουμε προς την ελευθερία και έχουμε όλο το δίκιο του κόσμου με το μέρος μας. Δεν είμαι ‘γω, δεν είσαι εσύ, είμαστε πλημμύρα και όσες πέτρες και να βρεθούν στο διάβα δε θα σταματήσουν τη ροή μας. Το ποτάμι ξεχείλισε, είναι αργά για αυταπάτες.
…………………………………………………………………………………………………………………………Το σύστημα που ρυθμίζει τις κινήσεις των ανθρώπων είναι χρόνια ολόκληρα καλά στημένο. Γραφειοκρατία, ρουσφέτια, νόμοι, κανόνες, άπειρα εμπόδια, υπογραφές, εντολές και δε συμμαζεύεται.
Όταν όμως κάποιος μπορεί να έχει την δυνατότητα να πατήσει έστω και για κάποιες μέρες έξω απ’ τα τείχη (όπως στην περίπτωση του Π.Μ. που μπορούσε να αποφυλακιστεί για λίγο στις 31/3 λόγω της ολοκλήρωσης του 18μηνου ορίου της προφυλάκισής του και φροντίσατε να βάλετε το δικαστήριο στις 4 του ίδιου μήνα για να το αποτρέψετε) τότε ξαφνικά οι διαδικασίες ολοκληρώνονται, τελούνται αποφάσεις και δικαστήρια σε χρόνο αστραπή.
Δε στηρίζουμε, δεν ελπίζουμε ούτε παρακαλάμε για τίποτα. Ούτως ή άλλως έχουμε κηρύξει πόλεμο με την κανονικότητα και τους νόμους σας και δε σεβόμαστε στο παραμικρό τα εκτελεστικά φερέφωνα σας.
…………………………………………………………………………………………………………………………Ένας χρόνος μετά, μια ανάσα μετά.
Υπόθεση: Τετάρτη 1/10/2014, αντιτρομοκρατική ‘υπηρεσία’, στο πλαίσιο επιχείρησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ανεύρεση όπλων και τρομοκρατών, συνελήφθησαν έξι άτομα και προφυλακίστηκε ο Π.Μ. που βρέθηκε στο σπίτι που νοίκιαζε στο Κολωνάκι οπλισμός, καθώς και ο Μ.Β. που βρισκόταν εκεί το πρωί συμπτωματικά. Ως σήμερα είναι προφυλακισμένος ο πρώτος ενώ ο δεύτερος αφέθηκε μετά από λίγο καιρό. Οι υπόλοιποι αφεθήκαμε με περιοριστικούς όρους.
Τετάρτη, 1/10/2014, 8.00, Βύρωνας. Οι γοργόνες με τα όπλα εμφανίζονται στο κατώφλι της πόρτας μας. Το τσίρκο με τους οργανωμένους του νόμου και της αρχής μπουκάρει και μετά από αρκετές ώρες μας καλωσορίζει στο ευρύχωρο 1×2 σαλονάκι της υπηρεσίας. Είμαστε έξι και βλεπόμαστε την επόμενη μέρα πλέον ενόψει του εισαγγελέα, αφού πρώτα μας έχουν φορέσει την επίσημη ενδυμασία για εγκληματίες που πέφτουν στα χέρια της αντιτρομοκρατικής. Λίγο ενδιαφέρει η διαδικασία. Το αποτέλεσμα ήταν η προφυλάκιση δύο συντρόφων απ’ τους έξι. Η θλίψη, τα νεύρα, η οργή και ο φόβος σίγουρα φίλοι μου καλοί σε όλο το περιστατικό.
Αξίζει να σταθεί κανείς στο πανηγύρι που στηνότανε όσο οι τύχες μας κοιμόντουσαν στα χέρια των φονιάδων και ρουφιάνων, στους υπαίτιους της μιζέριας που ζούμε συνολικά. Δημοσιογράφοι καλοθελητές βάλθηκαν να αραδιάσουν ψέματα και ‘ειδήσεις’ από τις πρώτες ώρες. Ξεφτιλισμένοι, πόσα ψέματα μπορείτε να γεννήσετε και να στολίσετε σε τρεις μέρες. Εμείς όμως δεν είμαστε άπ’ αυτούς που δέχονται την ποινικοποίηση της ζωής και των σχέσεων στο ανθρωποκυνηγητό που στήνετε εδώ και χρόνια. Ντροπή σε όλους σας. Ρουφιάνοι φανεροί, καθώς και επικίνδυνες γλώσσες που γλύφουν το πάτωμα και βρίσκονται ανάμεσα σε κόλπους ελευθεριακούς.
Το μυαλό και η ψυχή μας δεν θα κατακτηθούν όμως από τους εχθρούς της ελευθερίας και τους οικοδόμους της εξουσίας γύρω μας. Είμαστε υπερήφανοι και με τις γροθιές ψηλά, στεκόμαστε αντιμέτωποι στον πόλεμο που μας κάνουν. Πόλεμος που στήνεται με διάφορα μέσα όπως οι κάμερες, οι παρακολουθήσεις, οι φυλακές και τα ψυχοφάρμακά τους. Όπως η συνεχής παρακολούθηση που ζήσαμε στην Αθήνα σε καθημερινή βάση, η υποκλοπή των προσωπικών μας στιγμών, του κάθε μας χαμόγελου και των πράξεων που ξεπηδούν μέσα απ’ τις αιχμηρές συνειδήσεις μας. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν είμαστε ούτε αθώοι, ούτε ένοχοι, είμαστε ελεύθεροι να χαράξουμε διαφορετικούς δρόμους απ’ τους δικούς τους. Γιατί κουφάλες αν κοιμηθείτε μιά νύχτα με τα όνειρά μας αγκαλιά, θα τρέξετε στις προσωπικές σας φυλακές να κουρνιάσετε φοβισμένοι.
Τίποτα δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε μεμονωμένο περιστατικό. Καμία παρεξήγηση δεν υπάρχει. Οι αληθινοί εγκληματίες και τρομοκράτες αντιμετωπίζονται με επιεική μέσα. Με δίκες που σέρνονται για χρόνια μέχρι να ξεχαστεί η φρίκη των πράξεων, με αποφάσεις αστείες. Παρουσιάζεται το απόλυτο λειτούργημα του μπάτσου-σωτήρα (φιλική συμμετοχή νεοναζί φυσικά πάντα) και πάντα υπάρχουν ελαφρυντικά. Εμείς από την άλλη είμαστε περιορισμένοι σε απόσταση από τα σπίτια μας ή στημένοι στον τοίχο με ανακρίσεις. Μία είναι η αλήθεια σε ολαυτά, πολεμάτε ό,τι δε μπορείτε να αγγίξετε γιατί δεν ξέρετε να ζείτε, επιτίθεστε σε μειονότητες και προπηλακίζετε κόσμο. Νεοναζί, μπάτσοι, ανθρωποφύλακες, σκουλήκια πολιτικάντηδες, κεφαλαιοκράτορες, μπάσταρδοι δικαστές και το πηγάδι δεν έχει πάτο. Είστε το σάπιο γρανάζι που γυρνάει και σφίγγει τις αλυσίδες. Εμείς δε θα ησυχάσουμε μέχρι να τις σπάσουμε όλες. Θα είμαστε οι τρελοί τη υπόθεσης μέχρι το τέλος. Δε θα σιωπήσουμε. Εμείς το σηκώνουμε, εσείς ρε κουφάλες;
Όπως έχει πει και ο σύντροφος και φίλος Π.Μ.
‘Η κοινωνία της σιωπής, της παραίτησης και του συντηρητισμού έχει μερίδιο ευθύνης. Η εξουσία θριαμβεύει πάνω στην υποταγή των υπηκόων της.’
στους δρόμους, στα στενά, στις καταλήψεις
Άθεοι, απάτριδες και αναρχικοί
μία από τους έξι
Μερικοί ενδεικτικοί τίτλοι άρθρων από το τσίρκο που στήθηκε πάνω μας από δημοσιογράφους και μπάτσους.___Οι ‘Θεοχάρηδες’ της … 1ης Οκτωβρίου 2014
___Ύποπτοι για την επίθεση κατά του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι
___Ομάδα υλοποίησης του σχεδίου ανατίναξης φυλακών
___Εμπλοκή στην υπόθεση των ‘Πυρήνων της Φωτιάς’
___’Φοίνικες’ και ληστεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *